SUQUET DE VIEIRES
INGREDIENTS
Peix de roca
1 ceba
1 tomàquet
Vieires
Aigua
Oli
Sal
Per aquesta preparació, les vieires eren de
les que venen congelades.
Posem a una olla aigua a bullir per a preparar el fumet.
Netegem el peix de roca. A una paella posem
oli i passem a enrossir el peix, quan estigui daurat, l’aboquem a l'olla que tenim preparada. Amb l'oli sobrant, saltegem la ceba i el
tomàquet, quan estigui llest l’afegim a l’olla amb tot el contingut de la
paella, deixem que bulli uns 20 minuts.
Passat el temps el colem, amb el brou que tenim posem les vieires a coure,
fins que les tinguem al punt.
Per
servir, al plat posem les vieires, reguem amb una mica del brou de peix
de coure-les, acompanyem el plat amb una gerreta del brou, per poder-ne afegir
més al plat a gust del comensal.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada