POLLASTRONS AL CHIMICHURRI
INGREDIENTS
2 pollastrons
Salsa
chimichurri
1 got de cervesa
1 got d’aigua
Patates
Oli d’oliva
Netegem els pollastrons, els partim per la
meitat.
Els posem a una safata, escampem per sobre una
bona quantitat de salsa chimichurri, Els deixem marinar durant unes dues hores.
Anirem girant-los de tant en tant perquè ens quedin ben marinats per tots
costats.
Per aquesta recepta la salsa la tenia a la
nevera que va sobrar d’una altra preparació. La recepta la trobareu aqui.
Passat el temps els traiem del marinat i els
posem a la safata per anar al forn, afegim la cervesa, l’aigua i 4 cullerades
de chimichurri del marinat.
Portem la safata al forn que ja el tindrem
preescalfat a 200 ºC, deixem, coure durant uns quaranta-cinc minuts, o fins que
els tinguem al nostre gust, els anirem girant de tant en tant.
Mentrestant freguin les patates tallades a
rodanxes no gaire gruixudes.
Per servir, al plat fem un llit amb les
patates, a sobre posem la meitat del pollastró, amanim amb una cullerada de l’oli
de la safata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada