AMANIDA DE TALLARINES DE CALAMAR I FAVETES




INGREDIENTS

2 calamars
8 gambes
200 g de faves petites
Fulles d’escarola

Netegem els calamars, les bosses després de netes les emboliquem i congelem, d’un dia per l’altre. Les potes les he reservat per una altra preparació.

Quan hàgim de preparar el plat, els calamars encara congelats, els tallem a tires ben fines, amb la màquina de tallar embotit, ja tindrem els fideus. Pelem les gambes i reservem el conjunt.

A una olla posem aigua i un polsim de sal, quan comenci a bullir hi aboquem les favetes, quan torni a bullir, deixem coure uns dos minuts, les escorem i posem a un bol que tindrem preparat amb uns glaçons de gel, per parar la cocció. Escorrem i reservem

En una paella posem un raig d’oli, saltem els fideus de calamar i les gambes pelades. A continuació afegim les favetes i deixem coure en parell de minuts més. Salpebrem tot el conjunt.

Per servir al plat, posem l’amanida d’escarola, amb el salta calent per sobre.



Comentaris

Entrades populars