CUIXETES DE GUATLLA ESCABETXADES AMB TARONJA
8 cuixetes de guatlla
Farina
Llesques de pa
PER L’ESCABETX
Oli d’oliva
Vinagre de poma
1 taronja
1 pastanaga
½ porro
1 ceba tendra
Tallem totes les verdures en juliana. Les
posem a una cassola amb un raig d’oli, la portem al foc, fem un sofregit amb les
verdures, passats uns moments hi afegim les pells de la taronja, un cop estigui
la verdura tova, afegim el suc de la taronja, el vinagre i salpebrem el
conjunt. Deixem coure aquest escabetx uns deu minuts.
Salpebren lleugerament les cuixetes, les
enfarinem i les fregim, que ens quedin ben enrossides.
Afegim les cuixetes a l’escabetx i deixem coure
tot plegat durant uns 5 minuts.
De les llesques de pa reservem la molla, l’aixafem
amb un corró que en quedin ben primes, les torrem al forn posant-les sobre uns
motlles posats a l’inrevés a 160 ºC, durant uns moments, amb molt de compte que
és cremen molt aviat. Deixem refredar.
Tindrem fetes les cassoletes.
Per servir, disposem a cada cassoleta de pa,
dues cuixetes i una mica de la verdura, acompanyem amb més verdura pel voltant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada