CUIXETES DE GUATLLA ESCABETXADES AMB TARONJA



INGREDIENTS

8 cuixetes de guatlla
Farina
Llesques de pa

PER L’ESCABETX

Oli d’oliva
Vinagre de poma
1 taronja
1 pastanaga
½ porro
1 ceba tendra

Tallem totes les verdures en juliana. Les posem a una cassola amb un raig d’oli, la portem al foc, fem un sofregit amb les verdures, passats uns moments hi afegim les pells de la taronja, un cop estigui la verdura tova, afegim el suc de la taronja, el vinagre i salpebrem el conjunt. Deixem coure aquest escabetx uns deu minuts.

Salpebren lleugerament les cuixetes, les enfarinem i les fregim, que ens quedin ben enrossides.

Afegim les cuixetes a l’escabetx i deixem coure tot plegat durant uns 5 minuts.

De les llesques de pa reservem la molla, l’aixafem amb un corró que en quedin ben primes, les torrem al forn posant-les sobre uns motlles posats a l’inrevés a 160 ºC, durant uns moments, amb molt de compte que és cremen molt aviat. Deixem refredar.
Tindrem fetes les cassoletes.

Per servir, disposem a cada cassoleta de pa, dues cuixetes i una mica de la verdura, acompanyem amb més verdura pel voltant.



Comentaris

Entrades populars