CARPACCIO DE CAP DE SENGLAR AMB LLAGOSTINS
Aquesta recepta me la va enviar, La Casa Noguera i em va semblar molt bona com a pica- pica i realment o estava. Doncs aquí la tenim, molt fàcil.
INGREDIENTS
5 talls de cap de senglar
6 llagostins
1 culleradeta de tàperes
PER A LA SALSA
40 g de mantega
Suc de llimona colat
1 cullerada petita de Bovril
2 cullerades d’aigua calenta
Posem el cap de senglar al plat de presentació.
Pelem els llagostins i els marquem en una paella amb unes gotes d’oli i un polsim de sal. Quan els tinguem al punt els posem sobre del fiambre.
Posem en aigua les taperes per llevar-lis la sal.
PER A LA SALSA: En una paella desfem la mantega. Després afegim el suc de llimona, el Bovril diluït en aigua calenta, procurant que redueixi una mica.
Escampen les tàperes per sobre i aboquem la salsa com amaniment.
Celebrem que t'agradés la recepta! Gràcies per enllaçar-nos i endavant amb el blog!
ResponEliminaMoltes gracias per les vostres receptes que son molt bones!!
Elimina