“TÀRTAR” DE SALMÓ SOBRE CARXOFA CONFITADA
INGREDIENTS
250
g de salmó fresc
Ous
de Mújol
Carxofes
Oli
d’oliva
Sal
INGREDIENTS PER MARINAR EL SALMÓ
1
cullerada sopera de salsa d’ostres
2
cullerades soperes d’oli de sèsam
3
cullerades soperes de vinagre d’arròs
Un
raig d’oli d’oliva
Netegem
les carxofes, deixant les fulles blanques amb els cors, tallem les puntes.
Les
posem a un cassó, les cobrim d’oli i les portem al foc molt suau per
confitar-les, sense que arribin a bullir, fins que siguin ben tendres. Reservem
Tallem
petit el salmó, el posem en un recipient, afegim els ingredients pel marinat,
reservem fora de la nevera durant uns 15 minuts.
Mentrestant
traiem les carxofes de l’oli, les partim per la meitat i les posem sobre paper
absorbent per recollir l’accés d’oli que puguin portar.
Aboquem
el tàrtar a una escorredora fina, perquè no ens deixi anar el suc del marinat
al plat.
Per
servir, posem les meitats de carxofa, farcim amb el tàrtar de salmó i acabem
amb una cullerada d’ous de Mújol.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada