AMANIDA DE FAVES A LA MENTA AMB ENCENALLS DE LLONGANISSA
Quan compro faves al desgranar-les, les més petites les vaig reservant per preparar-les així, a casa agraden molt per fer-ne petites tapes els dies de festa a l’hora del vermut.
INGREDIENTS
½ k de faves petites
2 grapats de menta
¼ de l d’oli d’oliva
1 grapat de fulles de menta seques
Encenalls de llonganissa
Sal
Un polsim de pebre blancfaves
A una olla posem aigua i les favetes petites, la portem al foc.
Quan arrenca el bull les deixem coure uns 3 minuts, escorrem i les posem amb aigua i uns glaçons per trencar la cocció.
Les escorrem i deixem una estona perquè perdin tota l’aigua que els pugui quedar.
A un bol posem oli i la menta que havíem deixat assecar, i que hem triturat ben fines, remenem i deixem una mitja hora que s’integrin els dos sabors.
Passat el temps hi afegim les faves, remenem i reservem a la nevera.
Al cap d’un parell de dies ja estan en el punt que ens agraden a casa.
Al moment de servir escampem uns encenalls de llonganissa per sobre.
T'ha quedat un plat molt bò, molt del meu gust i més completes amb la llonganissa.
ResponEliminaPetons.
Moltes gracies
EliminaI thank you for your efforts, bringing you interesting information. Thank you so much
ResponEliminafoodnetwork