LLONZES DE PORC AMB XAMPINYONS AL XERÈS


INGREDIENTS

2 llonzes de porc
150 g de xampinyons
100 cl de crema de llet de 35º
250 cl de brou de carn
10 g de mantega
1 cull sopera d’oli d’oliva
1 cull de vinagre de xerès

Aboquem el brou de carn en un cassó i el deixem reduir a ¼ part 50 cl.

Netejar els xampinyons i filetejar-los no gaire prims.

Marcar les llonzes en una cassola baixa durant un minut per cada costat a foc fort amb la cullerada d’oli d’oliva. Retirar i reservar.

A la mateixa paella afegir la mantega i saltejar els xampinyons durant dos minuts. Desglaçar amb el brou de carn que tenim reduït, afegim la crema de llet i tornem-hi a posar les llonzes que tenim reservades.

Deixar coure tot junt a foc mitjà fins que la salsa espesseixi. En aquest punt hi aboquem el vinagre de Xerès, donem unes voltes perquè redueixi l’alcohol i ja podrem servir.

 




 

Comentaris

Entrades populars