PIQUILLOS AL FORN AMB SALMÓ FUMAT I OUS DE BELUGA
Una recepta molt fàcil que gaudim molt a taula com entrant de pica-pica.
INGREDIENTS
10 pebrots del piquillo en conserva2 talls de salmó marinat i fumat
Ous de beluga
0li d’oliva
Sal
Pebre negre
Traiem els pebrots del piquillo de la llauna, els deixem escorre una mica del seu oli, els salpebrem i els posem en una safata de forn, que tindrem a una temperatura de 180 ºC, quan vagin deixant el seu suc. Els anirem girant de tant en tant, fins que els tinguem un punt enrossits.
Mentrestant
anirem tallant ben petit el salmó marinat i fumat que generalment tinc preparat
(la recepta la trobareu aqui)
Un
cop els tinguem cuits en posem cinc a cada plat, al centre posem el salmó fumat
i a sobre els ous de beluga. I a gaudir-los.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada