PETITS MOS FARCITS DE PERNIL I FORMATGE
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full rodona
50 g de pernil serrà
50 g de formatge brie
1 ou
1 làmina de pasta de full rodona
50 g de pernil serrà
50 g de formatge brie
1 ou
Tallem el pernil a trossets petits i el formatge també.
Estendrem la pasta de full sobre el marbre, amb un corró l’aprimem una mica, i la tallem amb 12 triangles.
En cada triangle posem una mica de pernil i de formatge, enrotllem com si féssim un croissant, els anirem posant a una safata pel forn folrada amb paper, una mica separats, perquè quan la pasta creixi no s’enganxin.
Els pintem amb ou batut perquè quedin més daurats i espolsem per sobre uns amb sèsam blanc i uns altres amb sèsam negre, els portem al forn que tindrem preescalfat a 200 ºC durant uns deu minuts aproximadament.
Quan els traiem del forn ens els podem menjar calents o freds, això va a gustos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada