CONFIT D’ÀNEC A LA CEBA AMB PATATES I BOLETS


 INGREDIENTS

2 confits d’ànec
3 cebes
2 patates
Bolets rovellons
Greix de confitar les cuixes d’ànec
Sal
Pebre negre

Els confits d’ànec ja els tenia preparats.

Els posem a una safata i els portem al forn a 150 ºC, perquè ens deixin anar tota la grassa del confitat. Retirem la grassa i reservem

Tallem la ceba a llunes primes. A una cassola posem la grassa que ens han deixat les cuixes i en vaig posa més de la que tenia reservada, hi afegim la ceba i la deixem confitar.

Quan la tinguem gairebé confitada, hi posem les cuixes i deixem acabar de confitar molt bé la ceba, i ens quedaran molt enriquides les cuixes.

Mentrestant hem fregit unes patates tallades a rodelles, i les hem incorporat a la cassola, així com els bolets que els tenia al congelador de la passada temporada.

Per servir al plat posem unes rodanxes de patata a sobre, posem-hi la cuixa, i acabem amb una cullerada de ceba confitada i els bolets.

 

Comentaris

Entrades populars