CONFIT D’ÀNEC A LA CEBA AMB PATATES I BOLETS
INGREDIENTS
2
confits d’ànec
3
cebes
2
patates
Bolets
rovellons
Greix
de confitar les cuixes d’ànec
Sal
Pebre
negre
Els confits d’ànec ja els tenia preparats.
Els posem a una safata i els portem al forn a 150 ºC, perquè ens deixin anar tota la grassa del confitat. Retirem la grassa i reservem
Tallem la ceba a llunes primes. A una cassola posem la grassa que ens han deixat les cuixes i en vaig posa més de la que tenia reservada, hi afegim la ceba i la deixem confitar.
Quan la tinguem gairebé confitada, hi posem les cuixes i deixem acabar de confitar molt bé la ceba, i ens quedaran molt enriquides les cuixes.
Mentrestant hem fregit unes patates tallades a rodelles, i les hem incorporat a la cassola, així com els bolets que els tenia al congelador de la passada temporada.
Per servir al plat posem unes rodanxes de patata a sobre, posem-hi la cuixa, i acabem amb una cullerada de ceba confitada i els bolets.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada