FILET DE PORC AMB XAMPINYONS


 INGREDIENTS

1 filet de porc
400 g de xampinyons
250 ml de crema de llet de 35º
2 grans d’all
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal

Tallem el filet a rodanxes d’uns 2 cm, o ens quedarà eixut.

Rentem els xampinyons i els tallem a làmines. Els reservem. Tallem també a làmines els grans d’all.

Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli d’oliva, mentrestant salpebrem la carn per les dues bandes. Tirem la meitat dels alls, per aromatitzar l’oli.

Seguidament, hi anirem col·locant els trossos de carn. Ho deixarem enrossir una mica per totes dues bandes, però que quedi crua per dins. I la reservem

En el mateix oli daurem la resta d’alls. I hi afegirem els bolets.

Els salpebrem una mica, els remenem bé, perquè vagin agafant color, a foc mitja.

Quan tinguem els xampinyons tous i que hagin deixat la seva aigua, hi afegirem la crema de llet.

Remenem bé i rectifiquem de sal si fes falta, deixem coure i que redueixi durant uns 5 minuts a foc lent.

Passat el temps afegirem a la cassola els talls de filet de porc.

Després d’una  estona sacsegem la cassola i deixem coure 15 minuts més.

En aquest punt ja podrem porta a taula i servir.


 

Comentaris

Entrades populars