EMPANADA DE TONYINA I VERDURETES


INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
2 llaunes de tonyina amb oli
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 ceba tendra
1 ou

Obrim les dues llaunes de tonyina, les aboquem en una escorredora, per poder recollir el seu oli, (què aprofitarem per fregir les verdures).

Tallem a trossets petits, els dos pebrots i la ceba tendra.

Posem una part de l’oli que tenim reservat de la tonyina en una paella, quan comenci a escalfar-se hi aboquem les verdures, les saltem una mica fins que rebaixin el seu volum.tonyina amb oli

En aquest punt les aboquem a l’escorredora perquè perdin l’oli que els pugui quedar.

Estenem sobre el marbre la làmina de pasta de full, l’estirem una mica per tots costats. I l’estenem en una safata que ens servirà per portar-la al forn.

Aboquem tot el preparat sobre la meitat de la pasta de full, deixant una borrera d’un cm. Per poder doblegar quan la tanquem.

Tapem tot el farcit amb l’altra meitat de pasta de full.

Pintem totes les voreres amb ou batut i anirem doblegant, perquè ens quedi ben segellada. Acabem de pinta amb ou tota l’empanada.

Mentrestant hem preescalfat el forn a 180 ºC, hi posem la safata amb l’empanada i deixem coure uns 15 minuts o fins que la tinguem al nostre gust.

 




 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars