BUNDT CAKE DE POMA I CABELL D’ÀNGEL

INGREDIENTS


3 ous
200 g de sucre
200 g de farina
1 sobre d’impulsor químic Royal
100 cc d’oli d’oliva
3 pomes Granny Smith
150 g de cabell d’àngel

Encenem el forn a 180 ºC. Mentre preparem el pastís.

Pelem les pomes, les tallem a quadradets petits. Reservem

A un bol posarem els ous amb el sucre, batrem molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa.

Seguidament, afegim l’oli, tornem a barrejar perquè s’incorpori bé.

En aquest punt aboquem la farina i l’impulsor que tenim tamisats, tornem a barrejar.

Ara ja podem posar-hi el cabell d’àngel, remenem molt bé, seguidament anirem abocant la poma continuem remenant fins que o tinguem tot ben integrat.

Aboquem la barreja al motlle per coure’l i cap al forn que ja tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure uns quaranta minuts o fins que estigui al nostre gust. (Podem anar punxant-lo amb una broqueta per assegurar-nos que el tenim cuit). 

Mentre se’ns refreda el pastís, preparem una glassa suau per decorar.

 



 

Comentaris

Entrades populars