FAVETES A LA MENTA AMB SEITONS MARINATS
INGREDIENTS
½ k de favetes desgranadesUns seitons marinats
Ous negres de Beluga
Unes fulles de menta
Oli d’oliva
Posem aigua i un polsim de sal, en un cassó, el portem al foc, quan l’aigua comenci a bullir i tirem les favetes i quan torni a arrencar el bull, les retirem, escorrem i escampem sobre un lloc fresc perquè refredin ràpidament.
Mentrestant preparem un oli amb les fulles de menta ben triturades, barregem molt amb el minipimer. Reservem
Quan tinguem les favetes ben fredes les aboquem dins l’oli i les deixem marinar duran un parell de dies. Amb aquest temps preparem els seitons.
SEITONS MARINATS
INGREDIENTS150 ml de vinagre blanc
50 ml d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem els seitons de cap, tripa i espina.
Un cop ben nets els posem en un recipient de vidre, els anirem posant amb la pell cap avall, espolsem una mica de sal per sobre, seguirem aquestes passes fins que els hàgim posats tots.
Fem una barreja amb el vinagre i l’aigua. L’aboquem per sobre dels seitons, els mourem uns mica perquè tots quedin ben mullats.
Passada mitja hora, els traiem, els eixuguem i els posem en un altre recipient de vidre, posarem també per capes i a cadascuna espolsarem un mica de pebre negre i un bon raig d’oli, continuarem així fins a tenir-los tos amb l’oli.
Si aquestes operacions les fem el dia abans de menjar-los, queda’n boníssims
Per servir, escampen les favetes als plats, posem a sobre uns seitons marinats i acabem amb una cullerada d’ous de Beluga negres.
Nice article, Thanks for sharing, Next visit Our Website
ResponElimina