ESPÀRRECS AMB PERNIL D’ÀNEC I PEBROT DEL PIQUILLO
INGREDIENTS
16 espàrrecs blancsOli d’oliva
Pebre negre
Pernil d’ànec
I llauna de pebrots del piquillo confitats
Netegem els espàrrecs blancs traient-los la part del
peu que és més dura i els pele
Quan els tinguem arreglats, els envasem al buit en dues bosses, els posem a coure a baixa temperatura en la Klarstein, amb l’aigua a 70 ºC, durant 75 minuts.
Un cop cuits, retirem les bosses i les refredem immediatament amb aigua freda,
En aquest punt un cop freds, els traiem de la bossa i els posem als plats de servi, els amanim amb oli hi empolsem amb el pebre negre molt.
Tallem el pernil d’ànec primet i en posem uns talls sobre els espàrrecs.
Acabem tallant-hi pebrots del piquillo en tires finetes i escampar-les per sobre.
.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada