CANELONS DE PERNIL DOLÇ AMB ESPINACS

INGREDIENTS

6 talls de pernil dolç grossos
½ k d`espinacs
2 cebes tendres 
100 g de bacó fumat
Un grapat de pinyons
Un grapat de panses sultanes
½ l de llet
24 g de mantega
Farina
Nou moscada
Sal
Pebre negre
Formatge ratllat

Netegem els espinacs, els tallem a trossos, els posem en una paella amb un raig d’oli. Quan hagin reduït i deixat la seva aigua, els aboquem a una escorredora i els premem una mica, per poder escórrer tota l’aigua. Reservem

A la mateixa paella, posem un raig d’oli sofregir la ceba tallada petita, salem i quan la tinguem transparent afegim el bacó tallat petit. Un cop el tinguem una mica daurat afegim els pinyons i les panses.

Deixem coure una mica, hi afegirem els espinacs i ho barregem molt bé tot plegat. Deixem coure el conjunt durant uns minuts.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la remenem molt bé.

Quan la tinguem llesta n’aboquem la meitat a la paella on tenim la barreja dels espinacs, remenem molt bé.

Ara farem els canelons. Sobre el marbre anirem posant els talls de pernil dolç, posarem dues cullerades soperes del preparat a cadascun, enrotllem i els anirem posant a la safata per anar al forn.

Posem unes cullerades de beixamel per sobre els canelons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.

Font de la recepta El Forner de Alella

 

 

Comentaris

Entrades populars