COCOTXES DE BACALLÀ AMB PATATA CONFITADA
Pebre
vermell dolç de la Vera
Pelem i tallem les patates a rodelles una mica finetes, les esbaldim i les aboquem a una paella, hi afegim un raig d’oli, les tapem i la portem al foc a temperatura suau.
Passats uns minuts les remenem, salem i afegim tres grans d’all esclafats, les deixem acabar de coure fins que siguin toves. (Sense enrossir)
A una altra paella posem oli, la resta d’alls pelats i trossejats, quan tinguem l’oli, gairebé calent hi posem les cocotxes, que ja tenim dessalades. Anirem remenant fins a aconseguir el pil-pil (també podem ajudar-nos amb un colador finat, remenant suaument.
Per emplatar, empolsinem una mica el plat amb el pebre vermell, després posem un cèrcol al mig del plat i anirem omplim amb les patates confitades, premerem amb una cullera, perquè quedin ben compactades.
Retirem
el motlle, escampem les cocotxes per sobre i pel costat de les patates. Ja
podem servir
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada