PEUS DE PORC AMB LLAGOSTINS (2ª)

INGREDIENTS

6 peus de porc
9 llagostins
1 ceba
1 pastanaga
2 fulles de lleure
Sal
Pebre negre

PER A LA VINAGRETA DE PINYONS

100 ml d’oli d’oliva
50 g de pinyons
La polpa de 2 tomàquets
Julivert

Els peus de porc els he comprat bullits i partits per la meitat.

Els peus de porc per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil de treure’ls, els ossos.

Un cop desossats, ajuntem dues meitats i l’emboliquem amb paper film com si es tractés d’un, caramel, farem igual amb tots els peus. Quan els tinguem tots, els portem a la nevera durant unes dues hores.

Passat el temps, els tallem a rodanxes d’uns 4 cm, després les enrossim una mica a la paella pels dos costats. Saltejar també els llagostins.

Per preparar la VINAGRETA DE PINYONS, en un bol posem tots els ingredients, tallem la polpa dels tomàquets a trossets petits, barregem molt bé tot el conjunt.

Per emplatar, posem en el centre de cada plat les rodanxes de peus, una cullerada de vinagreta a sobre, els llagostins a sobre i una altra cullerada grossa de la vinagreta.

Fon de la recepta DANI LECHUGA


 

Comentaris

Entrades populars