OSTRES AMB VINAGRETA DE SALMÓ

INGREDIENTS

6 ostres
70 g de salmó
6,5 g d’ous de truita

PER A LA VINAGRETA

3 g de gingebre ratllat
13 g de suc de llima
Una mica de ratlladura de pell de llima
10 g de ceba picada
8 g d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Obrir les ostres, treure-les de la seva closca, treure-li el muscle tensor i picar-les a daus de 5x5 mm.

Picar també el salmó a daus de 3x3 mm.

Posem en un bol, les ostres picades i el salmó, afegim la ceba picada, l’oli, el suc de llima i la ratlladura de la pell i el gingebre ratllat, barregem molt bé.

Col·loquem el tàrtar sobre la closca de l’ostra, i a un  costat posem els ous de truita.

Reservem a la nevera fins al moment de menjar. Bon profit.

 

Font de la recepta Martin Berasategui

 



 

Comentaris

Entrades populars