OSTRES AMB VINAGRETA DE SALMÓ
70
g de salmó
6,5 g d’ous de truita
PER A LA VINAGRETA
3 g de gingebre ratllat
13 g de suc de llima
Una mica de ratlladura de pell de llima
10 g de ceba picada
8 g d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre
6,5 g d’ous de truita
PER A LA VINAGRETA
3 g de gingebre ratllat
13 g de suc de llima
Una mica de ratlladura de pell de llima
10 g de ceba picada
8 g d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Obrir les ostres, treure-les de la seva closca, treure-li el muscle tensor i picar-les a daus de 5x5 mm.
Picar també el salmó a daus de 3x3 mm.
Posem en un bol, les ostres picades i el salmó, afegim la ceba picada, l’oli, el suc de llima i la ratlladura de la pell i el gingebre ratllat, barregem molt bé.
Col·loquem el tàrtar sobre la closca de l’ostra, i a un costat posem els ous de truita.
Reservem a la nevera fins al moment de menjar. Bon profit.
Font de la recepta Martin Berasategui
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada