TORRADES AMB CREMA DE PASTANAGA I ANXOVES
6 filets d’anxova
Fulles de ruca
2 pastanagues
6 llesques de pa petites
½ cullerada de sèsam torrat
½ cullerada de mel
Oli d’oliva
Vinagre blanc
Sal
Pelem i tallem petites les pastanagues. Les bullirem amb abundant aigua i un polsim de sal durant uns 18 minuts.
Les escorrem i les aboquem al got de la batedora, afegim un altre polsim de sal, 1 cullerada d’oli i 40 ml d’aigua de la cocció. Les triturem fins a aconseguir una crema. Reservem
Torrem una miqueta les llesques de pa. Untem-les amb una mica de la crema de pastanaga.
Estenem una anxova sobre un plat, posem unes fulles de ruca i les ernboliquem amb l’anxova. Posem sobre una torrada de pa. Així farem amb la resta.
Per a la vinagreta, barregem en un bol la mel, una culleradeta de vinagre i 2 cullerades d’oli, emulsionem molt bé.
Amanim les llesques amb la vinagreta i espolsem per sobre el sèsam.
Servim immediatament.
Font de la recepta Karlos Arguiñano
Què bones aquestes torradetes d'anxoves. Petons.
ResponEliminaSi que estan molt bones i son originals, quan les portes a taula agraden molt.Petons
ResponElimina