CROQUETES MINI DE PERNIL IBÈRIC


Ingredients

120 g de pernil ibèric
Mantega
Llet
2 ous
Farina
Pa ratllat
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva

Tallem el pernil ben petit i reservem.

A una paella posem la mantega, anirem quan la tinguem desfeta anirem afegint farina i remenem fins que tinguem una massa fina, afegim llet, sal i un polsim de pebre blanc, remenem fins que no tinguem cap grumoll. Afegim el pernil que tenim tallat petit, remenem perquè s’incorpori molt bé i si fes falta podem posar-hi una mica més de llet.

Deixem refredar completament la massa. La reservem a la nevera.

Aquesta massa és millor preparar-la amb antelació de quan vulguem menjar les croquetes (la vaig fer al matí i les varen menjar per sopar).

Un cop freda la pasta fem les croquetes. Les passem per farina blanca, ou batut i després per pa ratllat.

Per coure les croquetes, a una paella amb abundant oli, fregim les croquetes, quan les tinguem al punt, les traiem i posem sobre paper absorbent, per treure’n l’excés d’oli.


 

Comentaris

Entrades populars