CROQUETES MINI DE PERNIL IBÈRIC
120 g de pernil ibèric
Mantega
Llet
2 ous
Farina
Pa ratllat
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
Tallem el pernil ben petit i reservem.
A una paella posem la mantega, anirem quan la tinguem desfeta anirem afegint farina i remenem fins que tinguem una massa fina, afegim llet, sal i un polsim de pebre blanc, remenem fins que no tinguem cap grumoll. Afegim el pernil que tenim tallat petit, remenem perquè s’incorpori molt bé i si fes falta podem posar-hi una mica més de llet.
Deixem refredar completament la massa. La reservem a la nevera.
Aquesta massa és millor preparar-la amb antelació de quan vulguem menjar les croquetes (la vaig fer al matí i les varen menjar per sopar).
Un cop freda la pasta fem les croquetes. Les passem per farina blanca, ou batut i després per pa ratllat.
Per coure les croquetes, a una paella amb abundant oli, fregim les croquetes, quan les tinguem al punt, les traiem i posem sobre paper absorbent, per treure’n l’excés d’oli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada