PASTÌS PER EL 6è ANIVERSARI DE L’ONA

 
Aquest a estat el pastís que he preparat aquest any, per a la nostra neta petita Ona, apassionada del Pikachu.

INGREDIENTS

1 iogurt de llimona 
3 ous
2 mides de l’envàs del iogurt de sucre
3 mides de l’envàs del iogurt de farina
1 sobre llevat
1 mida de l’envàs del iogurt d’oli d’oliva
1 cullerada sopera de mantega
La ratlladura de la pell d’1 llimona

INGREDIENTS PER A LA COBERTURA

2 tauletes de xocolate blanca Nestlé
Fideus de xocolate negre
Ninets Pikachu

A un bol posem els ous amb el sucre, batem fins que ens quedi una barreja escumosa.

Seguidament, afegim l’oli, el iogurt i la mantega fosa, tornem a barrejar perquè s’incorporin bé tots els ingredients.

En aquest punt aboquem la farina i el llevat que tenim tamisats, tornem a barrejar.

Ara ja podem posar-hi, la ratlladura de la pell de llimona, tornem a remenar perquè ens quedi tot molt ben integrat.

Aboquem la barreja als motlles, ja tenim engreixats, els portem al forn a 180 ºC, deixem coure uns quaranta minuts o fins que estiguin.

En aquesta ocasió com que són tres motlles de diferents mides els temps han estat diferents, això anant punxant-los perquè no es passessin de cocció els dos més petits.

Mentre se’ns refreda el pastís, aprofitem per preparar la cobertura de xocolata, posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir, mentrestant posem la xocolata trossejada, a un cassó i el posem dins la cassola per desfer-la  bany Maria, anirem remenant fins que comproven que ja la tenim al punt.

Posem una mica de xocolata sobre una part del pastis gran, posem a sobre d’aquesta xocolate el segon pastís, un cop el tinguem ben col·locat, seguim els mateixos passos per poder posar-hi el més petit.

Posem el pastís uns moments a la nevera perquè agafi cos la xocolata.

Ara és el moment de recobrir tot el pastís amb la resta de xocolata, i escampem per sobre els fideus de xocolate negre. 

Esperem uns moments per poder posar-hi les figuretes del pikachu i l’espelma.

L’endemà ja el tenim llest per porta a taula i Felicitats

 

 

 

 

 
 






 

Comentaris

Entrades populars