GALTES DE PORC AL FORN AMB PATATES



INGREDIENTS
 
4 galtes de porc
2 cebes
4 tomàquets madurs
2 grans d’all
1 got de cervesa
2 patates
300 ml de brou de carn
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Traiem els ossos a les galtes i polim de greix i tels, les salpebrem i les posem en una safata pel forn, les amanim amb un bon raig d’oli, i la portem al forn que el tindrem escalfat a 180 ºC. Les deixem durant uns deu minuts.

Passat el temps i posem les cebes i els alls tot tallat a trossos, uns deu minuts després hi afegim els tomàquets també a trossos.

Mentrestant preparem les patates, les pelem i les tallem a trossos,  les salpebrem i les untem amb oli, les posem en una altra safata i la portem al forn. Se’ns couran mentre fem la carn.

En aquest punt, aboquem la cervesa  a les galtes i passada una estoneta afegim el brou.

Anirem girant la carn de tant en tant.

Després de passada una hora, des que hem començat, traiem la safata del forn, Passem la salsa pel colador xinès i tornem a posar les galtes a la safata amb la salsa colada, deixem coure una mitja hora més, ara és el moment de  posar-hi les patates.

Deixem coure una estona més, fins que tinguem la carn al nostre gust.

Ja podrem emplatar i bon profit.




 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars