CANAPÈS DE PARMENTIER DE PATATA I TÀRTAR DE TONYINA

INGREDIENTS

 Una llauna de tonyina amb oli

1 patata

Mantega

1 tassa de llet

Sal 

Pebre negre

Làmines de pa d’oli

Obrim la llauna de tonyina i l’aboquem en una escorredora, perquè deixi anar gairebé tot el seu oli que porta.

Bullim la patata sencera, com tinguem costum de fer-ho. Quan la tinguem cuita, la pelem i aixafem amb una forquilla i afegim la mantega que ja la tindrem tipus pomada, afegim la llet i remenem molt bé perquè s’integri amb la patata, afegim un polsim de sal i un de pebre negre al nostre gust.

Muntem els canapès, disposem una làmina de pa d’oli, a sobre posem una cullerada de parmentier de patata, a sobre col·loquem una capa de tonyina, una altra capa de patata i una última de tonyina.

Escampem per sobre una mica de ceba fregida. Ja podrem sevir

 


Comentaris

Entrades populars