TRINXAT DE PATATES, BOLETS I BOTIFARRA DEL PEROL
2 patates grans
250 g de rossinyols
200 g de cansalada viada
1 botifarra del perol
Una copa de conyac
Quatre grans d’all
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Rentem les patates i les fem bullir amb pell durant uns 10 minuts en una olla amb abundant aigua i un grapadet de sal. Per saber si estan fetes les punxem amb una forquilla. Un cop fetes les traiem de l’aigua i deixem refredar.
Pelem les patates i les aixafem amb una forquilla, han de quedar trinxades, però no cal fer-ne puré.
Rentem els bolets. En una paella amb una mica d’oli posem els grans d’all tallats petits i quan comencin a enrossir-se posem els bolets i deixem que es facin fins que han deixat tota la seva aigua.
Afegim una copa de conyac als bolets i flamegem. Al final espolsem una mica de sal per sobre i els reservem.
En la mateixa paella aprofitant la mica d’oli que hagi quedat dels bolets fregim la cansalada viada i quan la tinguem feta la reservem.
En el mateix oli que ha deixat la cansalada fregim els altres dos grans d’all tallats ben petits i quan comencin a enrossir-se esparraquem la botifarra del perol, remenem i deixem 5 minuts.
En una cassola gran posem les patates trinxades, aboquem els bolets i la botifarra del perol amb els alls i la cansalada viada, remenem bé perquè s’integrin tots els ingredients i ja ho tenim a punt per emplatar, podem posar algun bolet per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada