MINI BUNYOLS DE BACALLÀ AMB FILETS D’ANX0VA


 

INGREDIENTS

300 g de bacallà remullat

1/2 vas de llet

2 cullerades de farina

2 grans d'all

2 ous

1 culleradeta de llevat en pols

julivert

oli per fregir

1llauna d’anxoves conservades amb oli.

A un vol fons, posem els dos rovells de l'ou, tot reservant-ne les clares, afegim la farina, el llevat i la llet. Treballem els ingredients per formar una pasta homogènia. Afegim l'all i julivert picats.

Esmicolem el bacallà que ja tenim dessalat i l’afegim a la pasta preparada. Deixem reposar uns10 minuts.

Batem les clares de l'ou a punt de neu fort, i les  incorporem a la massa en l'últim moment i amb molt de compte, per tal que no ens perdin la consistència.

Comprovem el punt de sal. Escalfem oli en abundància en una paella.

Amb una cullera petita, agafem porcions de pasta i posem-les a fregir amb l’oli que tenim ben calent. Els bunyols giren ells mateixos.

Escorrem-los sobre paper absorbent, per eliminar-ne l'excés d'oli.

Acabem-los posant a sobre de cadascun un filet d’anxova. Ja podem servir.

 

 



Comentaris

Entrades populars