LLUÇ AMB GULES
INGREDIENTS
2 talls de lluç de 4 centímetres c/u
½ litre d’oli
Sal
Farina
Llauna de gules
Quan comprem el lluç procurem que sigui de la part ampla. El salem, enfarinem.
Preparem una paella amb una quantitat d’oli que com a mínim cobreixi la meitat del tall, quan sigui calent posem el lluç i l’anirem girant varies vegades fins que estigui al nostre gust.
En una altre paella, escalfem las gules amb el seu oli i el bitxo que porten normalment.
Emplatem el lluç i per sobre posem las gules calentes amb una culleradeta del seu oli.
2 talls de lluç de 4 centímetres c/u
½ litre d’oli
Sal
Farina
Llauna de gules
Quan comprem el lluç procurem que sigui de la part ampla. El salem, enfarinem.
Preparem una paella amb una quantitat d’oli que com a mínim cobreixi la meitat del tall, quan sigui calent posem el lluç i l’anirem girant varies vegades fins que estigui al nostre gust.
En una altre paella, escalfem las gules amb el seu oli i el bitxo que porten normalment.
Emplatem el lluç i per sobre posem las gules calentes amb una culleradeta del seu oli.
MMmm! M'encanta el Lluç! Aquesta combinació del peix fregidet amb les gules ha de ser molt bona. No ho he provat mai, quan compri lluç ho provaré!
ResponEliminaUna abraçada! Ens veiem demà amb la Mireia Carbó, oi? ;-)
Mmmm.... un plat de categoria que ja comença a fer olor de Nadal, amb aquests ingredients de luxe... boníssim!
ResponEliminaFins a la tarda ;)
muy sugerente y apetitoso plato y con las angulitas y todo.....muy rico sión.....saludos paco
ResponEliminaI que sencilla!!!Ptnts
ResponEliminaSi ja ho dic jo que el lluç es bonissim, i amb aquests companys de plat encara més!!
ResponEliminaUn petó! beth
Sion, hola,
ResponEliminaSóc la Marina, la companya de classe d'ahir, doncs, ja em tens per aquí tafanejant aquests platets que comparteixes,mmm! Quin bloc més elegant! Felicitats!
Petonets a tots dos i bon cap de setmana,
Marina
Bona idea per decorar el lluç!
ResponEliminaAquest és un plat de festa...
ResponEliminaEl lluç i les gambés m' agraden molt però mai he pogut menjat gules, i mira que deuen ser bones, però no puc amb el seu aspecte.
ptns.
caram , quin menú !!! A veure si em pendras la feina!!!!
ResponEliminaCuinetes
ResponEliminaLes gules li donen un toc diferent al lluç, estaria molt mes bo, amb angules, però estan intocables
Petons.
Gemma
S`ha de anar fen proves de cara aquets dies.
Petons
Paco
Solo llega para gulas, pero esta muy rico
Un abrazo
Marta
Es la gracia,que sigui senzill i bo.
Petons
La Llibreta Viatgera
El lluç esta boníssim i segons quins acompanyaments li donen un toc
Petons
Marina
Molt de gust d`haver-te conegut, i gracies per la visita, fins aviat.
Petons
Receptes.org
Gracies
ANNAFS
Tot es atrevir-te, perquè proves les angules, fa temps el Miquel es va tindre d`enfadar, i ara m`encanten.
Petons.
Els peixos
Tinc que aprendre molt per bogar-te prendre la feina, Si no qui ens donaria les meravelloses classes sobre el peix.
Molts petons