BOLETS ACOMPANYATS
De les mini collites de bolets d’aquest any, en tenia reservats unes restes, dels que només podia fer-ne unes tapes, per acomiadar la temporada.
INGREDIENTS
Uns camagrocs
Uns rossinyols
Unes salsitxes
Oli
Sal
Tallem les salsitxes a trossets i las saltegem a una paella amb una mica d’oli, quan hagin canviat de color, les retirem hi al seu lloc posem els bolets, quan comencin a treure la seva aigua, tornem a posar les salsitxes fins que els bolets s`han tornat a beure l’aigua, llavors hi afegim una mica de cervesa, quan hagi reduït ja estarà llest.
INGREDIENTS
Uns camagrocs
Uns rossinyols
Unes salsitxes
Oli
Sal
Tallem les salsitxes a trossets i las saltegem a una paella amb una mica d’oli, quan hagin canviat de color, les retirem hi al seu lloc posem els bolets, quan comencin a treure la seva aigua, tornem a posar les salsitxes fins que els bolets s`han tornat a beure l’aigua, llavors hi afegim una mica de cervesa, quan hagi reduït ja estarà llest.
Jo els faig amb butifarra. Combinen molt bé.
ResponEliminaCom a tapeta no els he fet mai, però és una bona idea.
Els meus pares l' altre dia encara van trobar uns quans fredolics.
ptns.
Aquest any no ha sigut gaire bo de bolets, oi?
ResponEliminaDius que hi poses cervesa? No ho he provat mai, però penso que ha de quedar bé, serà qüestió de provar-ho el proper cop ;)
Que curiós això de posar cervesa, m’agrada l’idea.
ResponEliminaUn petó
Caram era en menjaria ben de gust un platillo d'aquests.
ResponEliminaEn prenc bona nota!
Petons
Està bé això d'acompanyar els bolets amb les salsitxes, normalment ho fem a l'inrevés, oi?, són els bolets els que fan d'acompanyament. M'agraden molt els bolets !
ResponEliminajo dic com la dolors, curiós posar-hi cervessa als bolets
ResponEliminaquina llástima que ja s'acabi l'època d'anar a buscar bolets, tot i que l'any passat per Nadal el meu nano va anar amb el sogre després de dinar a donar una volteta i van venir amb una bossa plena de fredolics
ptns
Llàstima que ja se'ns acaben aquests bolets...
ResponEliminaAmb lo bo que estan saltagedets i amb aquestes salsitges quin vici!!
Una abraçada!
M'encanta, m'encanta aquest plat, tan de tardor, tan nostrat, tan deliciós. Gràcies.
ResponEliminaCaram , aquest bolets si que estan acompanyats, si....
ResponEliminasión, un plat pròu interesant y sucul-lent, no hó avia vist mai, grs per compartir´lo.......salutaçións paco
ResponEliminaANNAFS
ResponEliminaSi la veritat es que els bolets lliguen amb tot, quina sort trobar encara fredolics.
Una abrasada
Gemma; Dolors
Com molt be dius aquet no ha sigut un bon any pels bolets, jo es que li poso cervesa a tot arreu en lloc de vi, i amb els bolets combina molt be.
Un peto
La quinta del luculus
Estan de vici, es començar i.......
Petons
Gloria
Si es lo normal, però com que era allò de que faix amb aquets bolets
Petons
Lidia
Si la veritat, estan molt bons però si ha sobre els reculls, ummmmm, ojala aquet any tingueu la mateija sort
Un peto
Cuinetes
Es una llàstima i ha sobre aquet any no hem pogut agafar-ne gaires, a esperar l`any que ve
Petons
La cuina vermella
Es un plat senzill, i boníssim
Petons
Els peixos
Segurament tu els haguessis acompanyat amb algun dels teus peixos oi....
Petons
Paco
Quan tinguis ocasió prova’ls i els gaudiràs.
Una abrasada
sion, se me ha olvidado decirte que, el lomo de cerdo con queso y tocino que tienes en tu blog, en mi casa yá lo he preparado en tres ocasiones, a mi hijo y a mi nos encanta, si me dás tu permiso, cuando en una próxima ocasión que lo prepare, lo filmaré y lo pondré en mi blog, naturalmente citando tu blog.........saludos paco
ResponEliminaUn plat senzill, però tant i tan bon...això de la cervesa ho provaré!!
ResponEliminaUn petó! Beth
Bones Fem un mos!!
ResponEliminaJa he vist el vostre comentari al meu blog. Us ho agraeixo perqué jo anava tant nerviosa, entre el tren, que ens pensavem que no arribavem, etc que ja no m'enrecordava del nom del vostre blog! Ara ja us tinc fitxats!
I us puc asegurar que em veureu per aquí, té molt bona pinta el vostre blog!
Petonets!
Amb cervesa no ho havia sentit, però segur que hi queda molt bé!!!!!
ResponEliminaHola Sion,
ResponEliminaBolets i salsitxes! Mmm! Un plat exquisit i fet amb carinyu! Sí, senyora! :)
Petonets,
Marina
Sión; Jo de bolets no els he trobat -com els pares de la Anna, Annafs- però sí els he vist marcats a la botiga a 9,90€ els rovellons.
ResponEliminaPer el que fa referència aquest plat, es senzill i bó... de segur que sí. Que vaigi de gust Sión¡¡. Josepb.
Aquesta any els bolets han estat taaaan escasos... una molt bona combinació!! Queda una mica extrany dir 'l'any que bé ho provo'?? :-D
ResponEliminaSi el meu marit veu aquest plat el tinc plorant una setmana, jaja, com els trovem a faltar!!! Petons
ResponEliminaPaco
ResponEliminaCap problema i me encanta que us agradi.
Un peto
La Llibreta viatgera
Es la gracia del plat, que es fa en un no res, i queda molt bo
Petons
Laura
Es normal veus tanta gen de cop que desprès no els ubiques, gracies per la floreta
Molts petons
Xaro
A casa nomes cuino amb cervesa, en lloc de vi i queda tot molt bo, vaja diferent.
Petons
Marina
Les restes de la pobre collita d’aquet any, això si amb molt de carinyu.
Petons
Josepb
La veritat a nosaltres ens agrada molt, i si no sen troben, sempre es poden comprar
Petons
Starbase
Aquet any encara hi ha gen que troba camagrocs, no se on però en troben,
Petons
Elvira
Donat per convidada tu i el teu marit, per desgracia nomes pot ser virtualment.
petons
Fantàstic plat, sencill i consistent, de la nostra terra, per llepar-se els dits.
ResponEliminaSalut,
Pepin
Ondia !! quina tapeta...jo me la imagino amb més cervesa .. peró en got ,-)
ResponEliminaLa cuina de Cal Pepin
ResponEliminaSi es un plat sense cap complicació, però amb un gran sabor
Petons
StHilari
Es una tapa perfecte per acompanyar-la d`una bona cervesa ben freda
petons