MENU DE NADAL
Com soc una edicta jajaja, a las tapes, aquest any, he fet un menú de Nadal molt suggerent. Buscant receptes per preparar, m’he decidit per unes fredes i unes calentes que us les descric, que han estat un èxit al arribar a taula
Tapas fredes
Pingüins d’oliva negra, de Ana en la cocina
Cullereta de taronja amb pernil d’ànec de El cafe de nit
Flor de salmó
Tapas calentes
Espelmes de Webos fritos
Cuixetes de guatlla de fem un mos
Plats
Arròs de Colomí
Suprema de foie
Postres
PINGÜINS D`OLIVA NEGRE
CULLERETA DE TARONJA AMB PERNIL D`ANEC
FLOR DE SALMÓ
INGREDIENTS
Salmó fumat
Formatge Brie
Ous salmó negres
Partim per la meitat un tall de salmó fumat, al centre hi posem un tros de formatge Brie, l’enrotllem procurant que quedi com una flor, o amb la forma que ens sembli, decorem amb uns ous negres de salmó
ESPELMES DE NADAL
Desprès de veure el post de la SU de Webos fritos, “Velas Vegetales” he pensat que és una bona manera de presentar una Tapa de Canelons, dels que normalment es fan a totes las cases, amb la diferencia de que he fet servir Rigatoni en lloc de la pasta de canalons tradicional, per tant deixo la recepta al gust personal de cadascú.
CUIXETES DE GUATLLA
Tapas fredes
Pingüins d’oliva negra, de Ana en la cocina
Cullereta de taronja amb pernil d’ànec de El cafe de nit
Flor de salmó
Tapas calentes
Espelmes de Webos fritos
Cuixetes de guatlla de fem un mos
Plats
Arròs de Colomí
Suprema de foie
Postres
Turrons i neules
Pròximament posaré la resta de receptesPINGÜINS D`OLIVA NEGRE
CULLERETA DE TARONJA AMB PERNIL D`ANEC
FLOR DE SALMÓ
INGREDIENTS
Salmó fumat
Formatge Brie
Ous salmó negres
Partim per la meitat un tall de salmó fumat, al centre hi posem un tros de formatge Brie, l’enrotllem procurant que quedi com una flor, o amb la forma que ens sembli, decorem amb uns ous negres de salmó
ESPELMES DE NADAL
Desprès de veure el post de la SU de Webos fritos, “Velas Vegetales” he pensat que és una bona manera de presentar una Tapa de Canelons, dels que normalment es fan a totes las cases, amb la diferencia de que he fet servir Rigatoni en lloc de la pasta de canalons tradicional, per tant deixo la recepta al gust personal de cadascú.
CUIXETES DE GUATLLA
saludos sion, y parece ser que en éstas fiestas de nadal os lo habeis pasado muy bien, a tenor de lo presentado....felicidades por ello....otra cosa, hoy domingo he cocinado en casa de mis cuñados tu receta de lomo de cerdo en libro, debo decirte que, me han dicho que te felicite por que estaba delicioso, mi hijo lo ha filmado en cuanto pueda lo pondré en mi blog...graciasssssssssss millllllllll.saludos paco
ResponEliminaBuenas Fiestas Paco, la verdad es que si, nos lo hemos pasado muy bien, espero que vosotros también, me encanta que os haya gustado a todos mi receta, espero ver la filmación en tu blog.
ResponEliminaBesos y Feliz Año.
Quin luxe de tapes i quins pingüins més divertits!.
ResponEliminaLes espelmes són molt espectaculars!! Una molt bona forma de presentar uns canelons.
ResponEliminaBones festes!
Hehehe, jo també les vaig veure, les espelmes, però sempre he pensat que se m'esconyarien.
ResponEliminaQuin dinar més divertit!!. Es superoriginal!!.De luxe.
ResponEliminaUna abraçada molt forta i Bon Any.
Petonets guapa.
A mi també m'agraden molt els àpats de tapes, llàstima que portin tanta feina de preparar... Vau fer un dinar de Nadal suculent, felicitats!
ResponEliminaGloria
ResponEliminaVa ser lo primer que vaig pensar quan els vaig veure
Petons i un Any Nou radian de Felicitat
Starbase
Com molt be dius son una forma diferent
Petons i un Joiós Any Nou
Mar Calpena
Son divertides per servir-les com a tapa i s`aguanten be
Petons i Bon Any Nou
Joana
Gracies per les floretes
Petons i Venturós Any Nou
Gemma
Tens molta raó, però quan les portes a la taula, ja no ten recordes
Petons i un Any nou ple de bons moments.
feliçitats, perque es veu tot deliciós
ResponEliminaptns
magnífica presentació per un dinar molt apetitós. jo també prefereixo un dinar llarg que no pas el dinar de tota la vida qeu et carrega molt, segur que tots ens vau fruir molt.
ResponEliminaque l'entrada d'any comenci igual de bé!
Caram noia , això si que es un menú de veritat,,,
ResponEliminaBON ANY NOU
Variat, bo i original!
ResponEliminaVeig que a casa som més avorrits...
La presentació dels canelons m'ha agradat molt.
Que tinguis un Bon Any!
Una abraçada.
Enhorabona per aquest àpat tan espectacular. Tens unes mans d'or. Felicitats bonica.
ResponEliminaLidia
ResponEliminaHo estava gracies.
Bon Any Nou
Manel
M`agrada fer un dinar una mica diferent al de tota la vida.
Et desitjo un venturós Any Nou
Els peixos
Si mes no, es molt variat
Un Any Nou farcit de bons desitjos
Margarida
Una mica diferent, i tot plegat mes divertit
.Joiós Any Nou
La cuina vermella
Gracies es un goig vanin de vosaltres
Un Any Nou ple de ventures.
M' encanten els menús així, amb tapetes. Encara que portin una mica de feina, sempre es queda bé.
ResponEliminaM' anoto aquestes idees tan bones.
ptns.
Quin menú més espectacular!!!! Jo també disfruto molt menjant de tapes...
ResponEliminaBon any nou!!!!!
ANNAFS
ResponEliminaPorten mes feina però a taula es gaudeix millor
Un peto i que tingueu u Any Nou ple de alegria
Xaro
A casa nomes menjaríem de tapes
Bon Any Nou ple de joia.
has preparado un menú delicioso, me gusta todo. Además superbien presentado.
ResponEliminaAprovecho para desearte ¡¡Feliz Año Nuevo!!
un beso
Onega
ResponEliminaMuchas gracias,
Que tengas un año muy venturoso
Besos
Tienen razón tus amigos la cocina se te da muy bien.Tienes un blog fantástico-
ResponEliminaFeliz 2010.
Un abrazo.
María Pilar
Cocinica
ResponEliminaMuchas gracias y que el Nuevo Año este lleno de felicidad y amor
Besos