CELEBRACIÓ
El dia del meu sant varem decidir anar a dinar a la Fonda Xesc de Gombrèn restaurant al que hem anat algun cop, i que encara no l’havíem visitat amb l’estrella Michelin, l’agradable sorpresa va ser que no havia canviat gens, continuen mantenint el tracte amable i casolà de sempre, i fins i tot els mateixos preus.
La Fonda Xesc data de 1730, on el cuiner Francesc Rovira fa una cuina elaborada i creativa dels plats tradicionals, i la seva muller la Meritxell està al cap de la sala amb molta simpatia i saber estar; tenen la carta i tres menús, el menú fonda força interessant, el menú degustació i el menú Compte Arnau.
Ens varem decidir pel menú Compte Arnau, ja que proves molts dels plats de la carta.
El menú consisteix d’uns aperitius, set degustacions, assortit de formatges i postres
Musclos escabetxats amb carbassó i alfàbrega
Bunyols de carbassó
Palets de ceps
Sopa de tomàquet, préssec i safra
Tàrtar de tonyina, alvocat, poma i ous d’arengada,
Vichyssoise amb poma i gelat d’espècies, (aquet plat com algun altre no els varem fotografiar per la falta de costum.)
Rostit de rossinyols, escamarla, cansalada i ametlla tendre i safra.
Arròs de la fonda amb carxofes, trompetes de la mort i sepiones.
Rapet amb escabetx de verdureta i salsa d’ ametlla.
Bacallà al agredolç de ceba i vinagre amb sèsam
Xai amb el seu rostit i patates al romaní
Un assortit de formatges catalans.
Sopa de gerds, iogurt i granissat de mojito.
Xocolata amb vainilla i gelat de cassis
Aquest àpat va ser acompanyat amb cervesa Moritz, i Collbaix un vi ecològic del Celler el Moli, de la denominació Pla de Bages, que ens va recomanar la Meritxell
saludos sion, muchas felicidades por la celebración de tu santo junto a tu familia y por muchisímos años.....paco
ResponEliminaMoltíssimes Felicitats, amiga!
ResponEliminaQuin bon restaurant que vau triar per celebrar la teva onomàstica. En prenem nota!
Paco
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
La cuina vermella
Moltíssimes gracies
Petons
Perdoneu però no se perquè s’han perdut els missatges, encara que els he retrobat al Hotmail. Gracies
ResponEliminaGemma
ResponEliminaPrimer felicitats amb retard.... ja veig, va ser una celebració com deu mana i vau poguer disfrutar d'un bon dinar.
Muas!
Fem un mos
Va ser una sorpresa deliciosa
Un peto
Gemma
ResponEliminaCaram, això sí que és una bona celebració! Ja vau poder amb tants plats? La sopa de gerds fa molt bona pinta!
M'apunto la recomanació, nosaltres anem sovint a escalar a Gombrén i a Montgrony... a veure si algun dia ens hi deixem caure ;)
Fem un mos
Son mitjos plats i varem fer un petit esforç, si hi aneu ja em diràs
Petons
.
ResponEliminaDolça
Excel•lent celebració: FELICITATS!!! Déu n0hi dó quin be de Déu de plats per tastar, no?
PTNTS
Dolça
Fem un mos
Va estar mol bé
Petonets
Mesilda
ResponEliminaMuchas felicidades! Ya veo que disfrutasteis de una buena comida,los platos son deliciosos.
Besets.
Fem un mos
La verdad es que si, disfrutamos muchísimo.
Besos
Ricard Sampere
ResponEliminaFa anys hi havia anat forá sovint doncs passavem els caps de setmana a Sant Julià de Cerdanyola (anexat a Guardiola) i tot i nom estar al costat, feia de bon anar-hi. Ja es menjava molt be i prometia. Felicitats!!.
Fem un mos
Ja fa mol de temps que cuinen fabulosament, i per fi lis han reconegut
Una abraçada
Ricard Sampere
ResponEliminaFa anys hi havia anat forá sovint doncs passavem els caps de setmana a Sant Julià de Cerdanyola (anexat a Guardiola) i tot i nom estar al costat, feia de bon anar-hi. Ja es menjava molt be i prometia. Felicitats!!.
Fem un mos
Ja fa mol de temps que cuinen fabulosament, i per fi lis han reconegut
Una abraçada
Gloria
ResponEliminaUna celebració de luxe!. I quina llista més llarga de plats!. Apuntem la recomanació!
Fem un mos
Es un restaurant que esta mol bé
Petonets
Rosa
ResponEliminaFelicitats guapi, aixó si que ha estat una celebració com deu ser, anar-hi a que et serveixen, com una reina i no diguem el menjar fabulós.
Muxutxo bat
Fem un mos
De quan en quan també toca no.
Un peto
felicitats pel sant i per l'elecció, no hi he estat però ja en tenia molt bones referències, m'heu acabat de convèncer que val molt la pena.
ResponEliminaper cert, es pot saber el preu del menú degustació?
Deu n' hi do Sion quin bon dia de sant que vas passar i quants plats vareu tastar, segur que tots boníssims.
ResponEliminaPetons.
Les fotos de la fonda són de conte, les fotos dels plats són de fàbula, les vostres cares de satisfacció no hi són...però me les puc imaginar.Bona tria! A reveure.
ResponEliminaMoltes felicitats i gràcies per compartir-lo una mica amb nosaltres.
ResponEliminaAquesta fonda enamora!!
Per molts anys, noia!!!!!
ResponEliminaQuin luxe de celebració! Però un sant bé s'ho val, oi? No entenc com hi ha gent que no el celebra! Per cert, quin dia és?
Petons
Ep!
ResponEliminaFelicitacions, tant per el teu sant com per el restaurant triat, encara que es un dels meus pendents ja fa temps que tinc ganes d'anar.
Molts Petons:*
Quin menú, noia!!! Es que el sant s'escau (la meva mare i la meva àvia es diuen com tu!!!)
ResponEliminaDe ben segur que el lloc ho val!
Ptnts
Primer de tot felicitats!!! I després...quina maravella de restaurant!!! Queda anotat pel meu pròxim viatge. Petons
ResponEliminaFelicitats...uns dies després! Un àpat de luxe per celebrar-ho, així m'agrada!
ResponEliminaMoltes felicitats! un dia així és per no estar-se de res i tot i que no hi he estat, pel que veig ha estat una tria excel-lent , per molts anys maca.
ResponEliminapetons
mai
Moltes felicitats!!! I ben fet, això de celebrar-ho d'aquesta manera!! ;D
ResponEliminaManel
ResponEliminaA nosaltres es un restaurant que ens agrada mol i el preu-calitat es mol bo, hi han 3 menús, menú fonda 34€, menú degustació 45€ i Compte Arnau 57€
Una abraçada
La cocinera de Betulo
Dons si forcés plats i alguns ja penso com poguerlos fer
Un peto
Mercé
T’asseguro que de molta satisfacció i força tips jejejeje
Molts petons
Starbase
ResponEliminaMoltes gracies.Per sort encara continuen sen una fonda de les d’abans, amb un mol bon restaurant.
Una abraçada
Margarida
Moltes gracies. Nosaltres celebrem tot el que podem, era el 15 d´Agost
Petonets
Nuria
Gracies. Dons animat i ja diràs que et sembla
Petonets
Marta
ResponEliminaDe sant nomes ni ha un i sa de celebrar, tant el lloc com el menú son mol adients per celebrar-ho
Un petonas
Elvira
Moltes gracies, per Suïssa també hi ha molts restaurants amb encant
Petons
Visc a la cuina
Gracies. Diuen que tot sant te vuit diada, el post també ha sortit un pel tard
Mols petons
Mai
ResponEliminaMoltes gracies. El lloc es fabulós i el menú encara mes.
Petonets
FRANCESC
Moltes gracies. Com que de Sant nomes en tenim un a celebrar-lo!!!
Una abraçada
Muchas felicidades!! Vaya cantidad de cosas ricas que os metistéis entre pecho y espalda!!!
ResponEliminatodo se ve delicioso y el lugar un paraíso.
un biquiño
Pilar – Lechuza
ResponEliminaMuchas gracias. La verdad es que estaba todo buenisimo.
Besos
Tindrem ben en compte el vostre suggeriment, segur!
ResponEliminaPetons!
Moltes felicitats!! encara que sigui tard.
ResponEliminaMolts petonets.