PINYA AL FORN
INGREDIENTS
2 pinyes petites “baby”
½ got de vodka
Sucre
1 cullerada sopera de pebre negre en gra
2 beines de vainilla
Pelem les pinyes, les partim per la meitat a
lo llarg, els retirem el cor que passarem per la liquadora si en tenim, o bé la
batedora, per extreure’n tot el suc. Reservem
A una safata per al forn, posem les meitats de
les pinyes que tindrem espolsades per tots costats amb sucre, la vodka, el
pebre negre, el suc dels cors i les beines de vainilla partides per la meitat i
obertes, perquè deixin anar tota la seva aroma.
Encendrem el forn a 180º C., immediatament
posem-hi la safata amb la pinya, deixem coure una mitja hora, durant la cocció
l’anirem mullant per sobre amb el suc que tenim a la safata.
Ostres pinya i vodka!! no imagino el gust de la combinació....tot serà provar-ho!! jeje petons
ResponEliminaQuin postre més exòtic Sión! M'agrada molt! Bones vacances. Petons
ResponEliminaostres la veritat que te d'estar molt bona aixi,a mi el vodka m'agrada jejeje,petons
ResponEliminaEstara riquisima,la piña me encanta!
ResponEliminaBesets.
Que maques, igual un dia m'hi poso i tot perque queden molt cuques. De tota manera em conec i crec que ho faré amb pinya gran: per preu i perque n'hi ha més jejeje
ResponEliminaQue bona la pinya i. Feta aixi segur que encara ho esta mes.
ResponEliminaPetonets.
aquesta versió també m'agrada ;)
ResponEliminapetonets
Original, molt original!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Your photos are gorgeous
ResponEliminaEs un postre de lujo, me ha encantado.
ResponEliminaPetonets
I és que la pinya és bona de totes les maneres!!!! Amb vodka no l'he provat mai! És original!
ResponEliminaPetons
La pinya és biníssima i d'aquesta manera segur que encara més. M'agradat la combinació
ResponEliminaM'encanta la pinya cuita, però amb el pebre ha d'estar divina! Petons
ResponEliminaEsto debo probarlo.....se ve tentador.....y con un toque de malicia!.....me encanta........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaMolt bona recepta amb aquestes pinyetes tan dolces.
ResponEliminaNo se me había ocurrido nunca hacer la piña al horno. Se ve bien rica. Esto hay que probarlo.
ResponEliminaBesets