CROISSANETS DE CABELL D’ÀNGEL
INGREDIENTS
1 pasta de full rodona
Confitura de cabell d’àngel1 ou
100 g pinyons
Aprofitant que havia fet confitura de cabell d’àngel he preparat aquests croissanets.
Estirem una mica la pasta de full hi dividir-la
en 10 o 12 triangles.
Posem el cabell d’àngel a la part ampla,
enrotllem i pintem les voreres amb ou deixatat, perquè quedin ben enganxades.
Pintem els croissants amb l’ou, espolsem
amb sucre i posem-hi els pinyons.
Enfornem a 180º C fins que els tinguem daurats
al nostre gust.
Boníssims amb els pinyons per sobre.
ResponEliminaPetons.
Quina delícia Sión! I si tu ets la que fa la melmelada de cabell d'àngel... encara més! Només n'he fet una vegada, aquest any. És una confitura agraïda, oi? Quins postres més bons! Petons
ResponEliminaEl cabell d'àngel m'agrada força.
ResponEliminaEs de les coses dolces que em venen de gust.
I tal com ho expliques sembla prou fàcil, sempre que es disposi del cabell d'àngel.
Salut!!
M'has obert la gana amb aquestes pastetes! El meu pare quedaria encantat, amb lo fan qu és dle cabell d'àngel....
ResponEliminaPetons!
Que bons!!! M'encanta el cabell d'àngel.
ResponEliminaPetons, guapa!
Qué ricos se ven y no parece dificil. Saludos.
ResponEliminaMe pido un par antes de que se acaben...que bons!!!
ResponEliminaBessets.
mare megua!! con lo que me gusta a mi el cabello de ángel!!que rico por dios
ResponEliminaquina pinta, per anar picant tot el matí!! es un pecat capital!!! petons
ResponEliminaAquests a casa volen!!! Quina fila!
ResponEliminatremendos esto me gusta con locura
ResponEliminauna abraçada
Al meu pare, es el que mes li agrada...pasta de full amb cabell d'angel.
ResponEliminaT'agafo la recepta per fer el cabell d'angel...
Petonets.
Ohhhhh! quins crossantets més bons!!! i amb confitura de cabell àngel feta per tú, no te color!!
ResponEliminaUna abraçada
un mos delicios.. i si la confitura es casolana.... buff!!!
ResponEliminaQuins croissanets més deliciosos, ara mateix ens en menjaríem un sense dubtar-ho, fan una pinta boníssima!
ResponEliminaBoníssim! Quina recepta més bona, ens l'apuntem!
Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem uns canelons d'espinacs! Ja podeu entrar-hi i dir-hi la vosta! www.esfruita.com/assessorem/canelons-despinacs/
Boníssims x un esmorzar o berenar!!
ResponEliminayummy. I would love to try this one.
ResponElimina