FILET A LA TARONJA
INGREDIENTS
1 filet de porc
2 taronges1 ceba
1 all
2 cullerades de mostassa
4 cullerades de cervesa
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal
Pelar i picar molt petit l’all, barrejar-lo
amb la mostassa. Reservar
Pelar molt bé les taronges que no quedi gens
de la seva pell blanca. Separar-ne el grills i reservar.
De la pell en traurem la part blanca, de la
resta en farem unes tiretes, que les posarem a un casso amb aigua, i les
deixarem bullir uns deu minuts. Passat el temps escorrem i reservem.
Tallem el filet a la mida que ens agradi,
untem els talls amb el preparat de l’all i la mostassa, deixem macerar durant
uns trenta minuts.
A una paella amb una mica d’oli posem la ceba
a confitar fins que la tinguem transparent, reservem.
A la mateixa paella daurem una mica el filet
per tots costats. Quan el tinguem el posem a una safata amb la ceba confitada i
el grills de taronja que tenim reservats, afegim la cervesa, i un raget d’oli,
la portem al forn que ja tindrem preescalfat a 200º C. deixem coure durant uns
vint minuts.
Per servir escamparem les tiretes de la pell
que tenim reservades, per sobre de la carn.
La taronja, la mostassa i la cervesa, tot junt quina bona combinació per acompanyar els filets de porc. Es d'hora, però m'entra gana.
ResponEliminaPetons.
El resultat d’aquesta combinació queda molt bo
EliminaPetons
Me gusta mucho los ingredientes que has utilizado, así que tu plato me gustará seguro. Besos
ResponEliminaSi te gusta la carne seguro, que te gusta
EliminaBesos
quina manera més bona de cuinar el llomillet!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Un altre de les mil maneres de cuinar-lo !!!
EliminaPetons
una manera muy buena de cocinar este solomillo,queda genial en boca
ResponEliminaAyer publique una receta vuestra
una abraçada
Queda molt bo.
EliminaEls bombonets que bons hoy!!!
Una abraçada
Que rico solomillo!La naranja le dara un saborcito refrescante y delicioso.
ResponEliminaBessets.
El conjunt queda molt bé
EliminaPetons
La combinació de carn de porc amb mostassa i taronja queda boníssima!
ResponEliminaI ja he vist la cervesa ;)
Tens raó la combinació queda molt bona i amb cervesa encara més jejeje
EliminaPetons
La combinació de sabors, ideals. M'agrada y molt la recepta.
ResponEliminaBesets
Celebro que t’agradi
EliminaPetons
Precisament estava buscant receptes de carn que sortissin del típic pollastre que és el que acabo sempre preparant... (Sic!). M'agrada aquesta proposta. La combinació de la mostassa, la cervesa i la taronja...la fan certament atractiva. Crec que és hora de provar cose noves a casa!
ResponEliminaSi la proves de ben segur que te agradarà, si la fas ja em diràs el resultat
EliminaPetons
Trobo que la taronja ha d'amorosir la llaminera i donar-li, amb la mostassa, un toc genial!
ResponEliminapetonets i bon ap de setmana
El conjunt queda molt bo
EliminaPetons i bon cap de setmana