TARTA DE FULL AMB FRUITES
INGREDIENTS
1 pasta de full
MaduixotsKiwis
Confitura de préssec
Anís del Mono dolç
Estenem la pasta de full, pintem amb l’anís i la
dobleguem sobre si mateixa. Tornem a doblegar una mica tot el voltant perquè no
ens caigui la fruita, tornem a pintar amb l’anís, punxem el centre així no
pujarà tant, enfornem a 180º C, fins que la tinguem al nostre gust.
A la confitura de préssec, posen una cullerada
d’aigua i triturem amb la batedora, perquè quedi molt fina. Reservem
Mentrestant, tallem els maduixots i els kiwis. Reservem
Quan tinguem la pasta de full cuita, deixem
refredar.
Per farcir-la, posem una capa de confitura de
préssec que tenim preparada, a sobre posem la fruita com ens agradi, i la
pintem amb una mica de la confitura, procurant que quedi una capa fina.
Molt bona idea pintar la pasta de full ambl'anís, li deu donar un gustet molt bo, ho provaré ;)
ResponEliminaAquestes bandes de full amb fruita tenen l'èxit assegurat!
Es per variar de posar-hi la crema de sempre
EliminaPetons
Requetebuena...me gusta el truquito del añis.
ResponEliminaBessets.
Queda molt bé
EliminaPetons
Una aposta segura!! m'apunto també el toc d'anís...
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaUna abraçada
que bona amb aníss!! m'ha estrenyat que no dugués crema pastissera....pero genial de totes maneres!! petons
ResponEliminaEs per variar una mica la de sempre
EliminaPetons
Aquestes no fallen mai i volen de seguida.Quina novetat pintar-la amb anís.S' ha de provar!
ResponEliminaAixí la variem una mica
EliminaPetons
Una pinteta boníssima que té.
ResponEliminaMuxuak
Moltes gracies
EliminaPetons
You have the perfect combination of fruits. Nice tart!
ResponEliminaThank you very much
EliminaKisses
caram, quina bona pinta. Jo la faig amb crema i la tinc apunt de publicar dema o dijous...
ResponEliminapetonets.
Aquesta es per variar una mica de la de crema que es la de sempre
EliminaPetons
Quina bona pinta que té la banda de fruites i a més a mi m'aniria perfecte perque normalment es farceixen de crema i a mi la crema no m'agrada gens!
ResponEliminaPerfecte!!
Petonets!
Celebro que sigui al teu gust
EliminaPetons
Aquestes coques de pasta de full queden molt vistoses, aquest toc de amís ha de quedar molt bé.
ResponEliminaPetons.
El toc d’anís li queda molt bé
EliminaPetons
estas tarta d ehojaldre con frutas son muy buenas y ahora con el buen tiempo apatecen mas,fantastica te ha quedado Sion
ResponEliminauna abraçada
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Sense dubte, una de les tartetes més vistoses!, així amb melmelada és menys enfarfagosa que amb crema!. Mooooolt bonica !!!
ResponEliminaEs més lleugera de menjar
EliminaPetons
Me gusta las tartas de hojaldre, creo que es uno de los ingredientes que más utilizo para ellas.. Bss
ResponEliminaCelebro que t´agradi
Eliminapetons
amb el que m'agraden aquest tipus de bandes... ;) petonets
ResponEliminaDoncs una per tu jejeje
EliminaPetons
Una de les meves postres preferides!!! mmmm!
ResponEliminaPetons
Doncs la propera vegada t’aviso jejejeje
EliminaPetons
Wow. I love the fruits in it. Thanks for sharing this great recipe.
ResponElimina