PICANTONS AMB BOLETS
INGREDIENTS
2 pollastrets picantons
400 g de bolets variats o de temporada3 alls
Oli d’oliva
1 copeta de vi blanc
1 copeta de conyac
Sal
Pebre negre
Netegem els bolets, a una paella amb un raig
d’oli daurem els alls, incorporem els bolets saltejant-los uns moments, salpebrem
donem unes voltes més i reservem.
Netegem mol bé per dintre els pollastrets,
salpebrem i els farcim amb la meitat del bolets, amb un escuradents estirem una
mica la pell hi procurem tancar, perquè no surtin els bolets. Salpebrem per la
pell, els reguem amb oli, els posem a una safata, i portem al forn que ja
tindrem escalfat a 180º C, deixem durant 40 minuts.
Passat el temps, hi afegim el vi blanc i el
conyac, tornem a portar al forn 40 minuts més, mentrestant anirem mullant-los
de tant en tant amb la salsa de la safata.
Per acabar, la resta de bolets que tenim
reservats els afegim a la safata enfornem 5 minuts, i ja els tenim llestos per
portar a taula.
Doncs no sabia que aquests pollastrets es diguessin picantons! Veus, ja he après una cosa nova! T'han quedat fantàstics, sión. per cert, d'aquesta setmana no passa que anem a sopar al Tourmalet, que encara se'ns hi farà fosc... he he. Petons
ResponEliminaQueden bons.
EliminaLa qüestió es anar al Tourmalet quan us vingui de gust i que gaudiu força hehehe
Petons
Fa molt de temps que no menjo picantons. M'ho has fet recordar. Un bon farcit.
ResponEliminaPetons.
Son bons i es poder fer de moltes maneres
EliminaPetons
bueno,bueno con picantones y cualquier ave pequeña
ResponEliminabona setmana
Si que queden bons amb els bolets
EliminaUna abraçada
Que buenos los picantones,el relleno que le has puesto queda de lujo.
ResponEliminaBessets.
Moltes gracies
EliminaPetons
M'encanten els picantons...i queden be amb qualsevol acompanyament...aquest de bolets...perfecte!
ResponEliminaPetonets.
Amb l’acompanyament de bolets queden més de diumenge
EliminaPetons
Ja sembleu Chez Cocó que el venen com el plat estrella...:)
ResponEliminaTot i que allà en diuen "pollo tomatero".
Però broma a part els fan bons...
Jo ara fa temps que no en compro, però m'agraden fets a la brasa en 2 meitats.
Una abraçada..!
En 2 meitats i fets a la brasa també estan molt bons
EliminaUna abraçada
Deuen estar tendríssims, veritat? Mira quines hores són, però no em faria arrere per tastar-los a mitjanit, veges la pinta que fan...
ResponEliminaBesets
Quan ve de gust no cal mirar l’hora, ja que els tens una mica lluny jejeje
EliminaPetons
Aquest pincantó fa obrir la gana!!!
ResponEliminapetonets
Celebro que així sigui !!!
EliminaPetons
Una receta fácil y muy rica, la haré seguro. Besos.
ResponEliminaSi la fas ja amb diràs el resultat !!
EliminaPetons
Tampoc sabia que es deien picantons. M´agrada el farciment i l´oloreta que deu deixar anar el conyac quan obres el forn...
ResponEliminaEl farcit molt bo i l’oloreta també jejeje
EliminaPetons
m'encanten els picantons... tant delicats i saborosos ... i amb boles això ja és per nota!!
ResponEliminaPer si sols ja son bons i els bolets acaben de donar la nota.
EliminaUna abraçada
No m'ho puc creure!!!! Vi i conyac enlloc de cervesa????????
ResponEliminaSión, aix`no ho has cuinat tu, je je je... :)
Gemma, aquesta si que l’he fet jo,
EliminaEn un sopar a casa d’uns amics ens els van fer, amb van agradar i li vaig demanar la recepta, quan la vaig llegir, amb vi i conyac???? “sorpresa “ doncs al fer-los a casa els he fet segons la recepta, però la propera provaré amb cervesa jejeje
Petons
Aquest picantons farcits tenen molt bona pinta.
ResponEliminaDesprés d'aquesta cocció s'han de desfer a la boca.
Salut.
Varen quedar molt melosos
EliminaUna abraçada
Que rico y tierno tiene que estar!! Bss
ResponElimina