AMANIDA GOURMET
INGREDIENTS
200 g de bolets de temporada
Pernil d’ànec8 llagostins
Fulles d’amanida
Pinyons
Mostassa de Dijon
Vinagre balsàmic
Oli d’oliva
1 all
Sal
Pebre negre molt
A una paella amb unes gotes d’oli enrossim els
pinyons.
Netegem la amanida i reservem.
A un bol posarem una cullerada de vinagre, una
cullerada de mostassa, un polsim de sal i un de pebre, afegim l’oli fins que
ens quedi una salsa molt emulsionada, posar-hi els pinyons. Reservar
Netegem els bolets, (aquests els tenia al
congelador) els saltegem amb una mica d’oli, afegim una mica d’all picat,
salpebrem i reservem.
Daurem els llagostins pelats amb unes gotes d’oli,
salpebrar i reservar.
Al plat per servir posarem un cercle
d`emplatar, a dintre posarem els bolets, a sobre les fulles d’amanida que
raguérem amb la vinagreta i els pinyons, a un costat posem el pernil d’ànec (
la recepta aquí ) i a l’altre els llagostins.
Que elegante se ve!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaMuchas gracias
EliminaBesos
Bueno, bueno...que bona i gustosa. I els pinyonets i la mostassa li donen un toc. La provo segur. Gracies !
ResponEliminaQueda molt bé, si la proves ja amb diràs
EliminaPetons
Una amanida excel·lent, d'aquelles amb les que quedes bé, i omplen, que no només hi ha verd!!!
ResponEliminaPetons
A taula t’agraeixen l’amanida
EliminaPetons
Li escau molt el nom de amanida gourmet.
ResponEliminaPetons.
Tens tota la raó
EliminaPetons
un mar i muntanya fantastic!! petons
ResponEliminaI tant !!!
EliminaPetons
I tant !!!
EliminaPetons
Aquestes amanides completes de plat únic amb ingredients tan bons m'encanten! Ara a l'estiu, et solucionen un sopar amb convidats i et fan quedar la mar de bé ;)
ResponEliminaPer un sopar amb convidats es ideal, com molt bé dius !!
EliminaPetons
No podia tenir un nom és encertat!!!! Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaEl plat s’ho mereixia!!!
EliminaPetons
divina esta combinación
ResponEliminabon cap de setmana
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Aquest sí que és un entrant de festa, Sión! Per cert, dimecres sopo al Tourmalet amb la meva mare. A veure què tal! ja t'explicaré. petons
ResponEliminaUn entrant per aquests temps en un dia de festa.
EliminaDoncs ja amb diràs que tal el Tourmalet, tot i que crec que us anirà tant bé com a nosaltres el cuiner es de lo milloret jejejeje
Petons
Quines cosetes més bones en aquet bloc! Ja tens una seguidora més! Jo et convido a visitar el meu, a veure si també t´agrada! Un petonet!
ResponEliminaMoltes gracies per la visita, ara vaig a dona una volta per el teu
EliminaPetons
I love the presence of shrimp in this recipe.
ResponElimina