PA DE PESSIC DISFRESSAT
INGREDIENTS
PER EL PA DE
PESSIC
1 iogurt de llimona o natural
3 ous
2 mides del envàs del iogurt de sucre
3 mides del envàs del iogurt de farina
1 sobre llevat Royal
1 mida del envàs del iogurt de oli d’oliva
1 cullerada sopera de mantega
1 culleradeta de raspadura de la pell d’una llimona
PER LA COBERTURA
1 rajola xocolata
Nestlé postres amb llet
½ tasseta de llet 1 nou de mantega
1 mango
4 fulles de gelatina neutre
Aquest es de aquells
postres que gairebé tothom te la recepta, però per si de cas no la teniu us la
deixo.
Aboquem el iogurt a
un got, netegem l’envàs i així el tindrem per poder mesurar les quantitats
d’ingredients.
A un bol posarem els
ous amb el sucre, batrem molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa.
Afegim el iogurt remenem perquè s’incorpori bé, aboquem la farina i el llevat
que tenim tamisats, barregem una mica, afegim l’oli, la mantega i la raspadura
de pell de llimona, tornem a remenar perquè ens quedin tots el ingredients molt
ben incorporats.
Aboquem al motlle per
coure’l i cap el forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns vint
minuts o fins que estigui al nostre gust. (Podem anar punxant-lo amb un
escuradents per assegurar-nos que esta cuit). Reservem
Pelem el mango i si
tenim liquadora en fem suc, si no en tenim poder fer-lo amb la batedora i
colar-lo, el posem a un casso i li donem un toc d’escalfor per poder
incorporar-hi les fulles de gelatina que ja tindrem rehidratades, remenem molt perquè es dissolgui bé,
aboquem a una plata perquè ens quedi una capa d’un mig centímetre, reservem a
la nevera.
Quan la tinguem freda
i ben quallada la tallem a cuadrets petits o com ens agradi més.
Per preparar la
cobertura, posem la xocolata trossejada, la llet i la mantega a un casso i procedim
a desfer la barreja al bany Maria, anirem remenat fins que comproven que ja la
tenim al punt.
Recobrim amb la xocolata tot el pa de pessic, quan ja estigui ben freda decorem amb la gelatina de mango que tenim reservada.
Aquests pastissos no cansen mai, Sión, m'agrada! Per cert, d'aquí a poc poso el post del Tourmalet. Ens va agradar molt, llàstima que el teu fill no hi és els dimecres...! Petons
ResponEliminaTens raó que no cansen mai i son ràpids de fer.
EliminaSempre pots tornar-hi de dijous a dissabte, que no et decebrà gens, t’ho diu la seva mare jejejeje
Petons
Sí, segur que hi tornarem, Sión. Ens va agradar molt el lloc i el menjar. Si no, mira quin post! http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2012/07/sopar-de-tapes-el-tourmalet.html
EliminaJa et pots imaginar que a mi m'agrada, veritat?
ResponEliminaPer cert, per què no m'ajudes a trobar una recepta de coc "diferent" pel número 60?
Ptnts
Dolça
Celebro que t’agradi.
EliminaAmb mi tens un problema, que com pot comprovar no soc massa de fer cocs o pastissos, però si sem acudeix algun t’ho dic
Petons
Doncs si voleu que us sigui sincer, gairebé que m'agrada més la disfressa que el pa de pessic, jeje.
ResponEliminaDoncs cap problema, la disfressa tota per a tu
EliminaUna abraçada
Disfressat o no, un pastís que segur va volar!!! aquests sempre agraden!!
ResponEliminaDoncs a mi m´agrada disfressat i sense disfressa- Un clàssic imparable.
ResponEliminaa casa, amb disfressa o sense .. és màgic... sempre desapareix amb un tres i no res
ResponEliminamuy bueno este disfraz al rico pa de passic de toda la vida,asi queda doble bueno
ResponEliminauna abraçada