TORTELL DE CABELL D’ÀNGEL
INGREDIENTS
1
massa de full fresca
300 g cabell d’àngel1 ou
Sucre llustre
Farina
Escalfaren el forn a 180º C.
Espolsem el marbre amb farina, posem la pasta
de full i amb el corró l’estirem fins que faci uns 60x25. Farcim amb el cabell
d’àngel, pintem unes voreres amples amb ou batut i la dobleguem sobre si mateixa
tapant el farcit, procurant que quedi tota la vorera molt ben enganxada.
Posarem sobre una plata per anar al forn,
untada amb una mica de mantega i donarem la forma de tortell, enganxant les
puntes que pintarem amb ou batut i també per tota la resta de tortell, podem
posar-hi uns pinyons.
Posem al forn que tindrem a 180º C, i deixem
coure uns trenta minuts o fins que estigui daurat.
Fora del forn espolsar-lo amb sucre llustre.
El farcit també pot ser de crema pastissera o massapà
Aquest tortell és tan fàcil de fer i queda tan bé.... que més d'una vegada ha servit per improvisar unes postres i quedar com una reina!!!
ResponEliminaPetons
Sion facil y tremendamente bueno
ResponEliminaquin goig de tortell!!! petonets
ResponEliminasembla mentida que una cosa tan facil estigui tan bona oi..?? doncs ho es!! postre de diumenge total! jejpetons
ResponEliminaUn tortell com aquest no falla mai!
ResponEliminaQuina bona pinta el tortell!!!
ResponEliminaPer cert, felicitats endarrerides per els 3 anys de blog!!! que no se perqué no em deixava posar un comentari. Suposo que deu ser el meu navegador que fa el que li dona la gana!!
Petonets!!
Un clàssic infalible!
ResponEliminaMummmmmmm que rica!!!
ResponEliminaEstoy de sorteo en mi blog si quieres apuntarte y probar suerte.
En casa es uno de los preferidos y encima es rápido y sencillo!! Bss
ResponEliminaBen senzill.... Fa riure però mai m'havia imaginat com es feia... I m'ha calgut rellegir el post per entenfre-ho be.. Ara ja està clar.
ResponEliminaSalut...!!