TAPAS XVII
VIEIRES AMB CORAL
INGREDIENTS
Vieires
Pastanaga petitaOli
Sal Maldon
Si comprem las vieires fresques, les netegem
en separem el coral i reservem (també les podem comprar congelades, ja
venen netes).
Bullirem la pastanaga, sense posar-hi sal, (perquè
el posar-hi els coralls queda molt pujada de sabor), quan la tinguem cuita, l’escorrem
del aigua de bullir i la reservem al got de la batedora.
Els coralls de les vieires els tallem petits i
a una paella amb unes gotes d’oli els saltegem, sense posar-hi sal, i els posem
amb la pastanaga que tenim preparada, triturem que ens quedi una crema. Reservem
A una planxa que tindrem calenta, posem les
vieires a coure volta i volta o fins que les tinguem al nostre gust.
Per
emplatar posem las vieires acompanyades d’una mica de salsa dels coralls,
reguem amb una gota d’oli de oliva i espolsem amb unes escates de sal Maldon
VOL-AU-VENT AMB PATÉ DE
SALMÓ
INGREDIENTS
100 g. de salmó fumat
100 g. de formatge per untar al nostre gust
Vol-au-vents de pasta de full
Torradetes de pa
Posarem el salmó tallat a trossets i el
formatge al got de la batedora, triturem fins que tinguem una pasta cremosa,
que ens quedarà rosada.
Farcirem els petits vol-au-vents.
També podem servir en un vol acompanyat d’unes
torradetes.
oh, no se m'havia acudit mai, això dels coralls de les vieires! Quin platet més bufó que us ha quedat. i amb els vol-au-vents de salmó, jo quasi que ja hauria sopat! Petons
ResponEliminaEs un altre manera de menjar les vieires i el salmó
EliminaPetons
Dons no sabria per quina començar...
ResponEliminaPetonets.
Doncs per un parell de cada que tal ?
EliminaPetons
No se quina em ve més de gust, si la mousse de salmó o les vieires amb corall ! I si no trio i provo les dues? Enhorabona per les dues !
ResponEliminaNo cal que triïs, prova les dues jejeje
EliminaPetons
dos propuestas muy buenas
ResponEliminabona semana
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
No puc triar un de sol perquè m'agraden els dos.
ResponEliminaPetons.
Doncs tots dos per tu jejeje
EliminaPetons
Unes propostes amb molt de gust!
ResponElimina