BARQUETA D’AMANIDA
INGREDIENTS
2 cogombres
10 llagostins¼ de pebrot vermell
1 tomàquet d`amanida
½ ceba tendra
4 cogombrets amb vinagre
Cibulet
Oli d’oliva
Sal
Rentar i bullir els llagostins durant tres
minuts amb un polset de sal. Passat el temps els escorrem i passem per aigua
freda. Deixar-ne quatre de sencers per decorar el plat i la resta els pelem i
tallem a rodelles. Reservem
Rentar els cogombres, tallar-los per la meitat
d’un extrem a l’altre, treure’ls-hi una mica de la pell de la part de sota perquè
se’ns aguantin plans al plat, buidar-los de llavors i reservar.
Netejar el pebrot vermell de llavors i nervis
blancs, tallar-lo a cuadrets petits. Reservar
Tallar el tomàquet a trossets petits. Reservar
Tallar el tomàquet a trossets petits. Reservar
Pelar i picar molt fina la ceba tendra.
Reservar
Escórrer els cogombrets i picar-los petits.
Reservar
A un bol posem tots el ingredients que tenim
tallats petits, salpebrem i amanim amb oli al nostre gust.
Farcim els cogombres amb la barreja que hem preparat, posem els llagostins sencers a sobre, acabem amb unes branquetes de cibulet.
Aquesta amanida és molt original amb una presentació que no deixa indiferent.
ResponSuprimeixUna abraçada.
Variant la presentació o es fan avorrides les amanides
SuprimeixUna abraçada
es xulissima!! i de ben segur que molt bona! petons
ResponSuprimeixTens molta raó, maca i bona!!!!
SuprimeixPetons
Entre aquestes barquetes i els tomàquets de l'altre dia, tens unes verdures farcides ideals per una amanida de luxe!
ResponSuprimeixA banda de la bona presentació, boníssima amannida!
ResponSuprimeixMolt bona !!!
SuprimeixPetons
La presentació és molt maca, i l'amanida és una proposta original i fresca!!
ResponSuprimeixEs una mica marxar de les amanides convencionals.
SuprimeixPetons
Molt bo, bonic i fàcil de fer! Us ha quedat fantàstica la presentació, sí! Petons
ResponSuprimeixUna manera molt elegant de presentar l'amanida.
ResponSuprimeixPetons.
Moltes gracies
SuprimeixPetons
muy bien presentada,novedosa y buena
ResponSuprimeixuna abraçada
Moltes gracies
SuprimeixUna abraçada
Hola Sion guapa tu
ResponSuprimeixEts la reina dels pintxos, que bons tots, anoto la proposta
mil petonets Susanna
Una presentació diferent per una amanida !!
SuprimeixPetons
Només es pot dir una cosa davant aquesta fantàstica idea i recepta: oooohhhh!!!
ResponSuprimeixMoltes gracies
SuprimeixPetons
Tan bon com ben presentat!
ResponSuprimeixMoltes gracies
SuprimeixPetons
Riquisima y con una presentacion genial....eres unica para esto.
ResponSuprimeixBesets.
L'autor ha suprimit aquest comentari.
SuprimeixEsta molt bona i a taula fa goig. Moltes gracies
SuprimeixPetons
M'encanten els carbassons farcits! en versió calenta o en versió freda!!
ResponSuprimeixpetonets
Els cogombres farcits son un altre manera de presentar-los com amanida
SuprimeixPetons