BARQUETA D’AMANIDA
INGREDIENTS
2 cogombres
10 llagostins¼ de pebrot vermell
1 tomàquet d`amanida
½ ceba tendra
4 cogombrets amb vinagre
Cibulet
Oli d’oliva
Sal
Rentar i bullir els llagostins durant tres
minuts amb un polset de sal. Passat el temps els escorrem i passem per aigua
freda. Deixar-ne quatre de sencers per decorar el plat i la resta els pelem i
tallem a rodelles. Reservem
Rentar els cogombres, tallar-los per la meitat
d’un extrem a l’altre, treure’ls-hi una mica de la pell de la part de sota perquè
se’ns aguantin plans al plat, buidar-los de llavors i reservar.
Netejar el pebrot vermell de llavors i nervis
blancs, tallar-lo a cuadrets petits. Reservar
Tallar el tomàquet a trossets petits. Reservar
Tallar el tomàquet a trossets petits. Reservar
Pelar i picar molt fina la ceba tendra.
Reservar
Escórrer els cogombrets i picar-los petits.
Reservar
A un bol posem tots el ingredients que tenim
tallats petits, salpebrem i amanim amb oli al nostre gust.
Farcim els cogombres amb la barreja que hem preparat, posem els llagostins sencers a sobre, acabem amb unes branquetes de cibulet.
Aquesta amanida és molt original amb una presentació que no deixa indiferent.
ResponEliminaUna abraçada.
Variant la presentació o es fan avorrides les amanides
EliminaUna abraçada
es xulissima!! i de ben segur que molt bona! petons
ResponEliminaTens molta raó, maca i bona!!!!
EliminaPetons
Entre aquestes barquetes i els tomàquets de l'altre dia, tens unes verdures farcides ideals per una amanida de luxe!
ResponEliminaA banda de la bona presentació, boníssima amannida!
ResponEliminaMolt bona !!!
EliminaPetons
La presentació és molt maca, i l'amanida és una proposta original i fresca!!
ResponEliminaEs una mica marxar de les amanides convencionals.
EliminaPetons
Molt bo, bonic i fàcil de fer! Us ha quedat fantàstica la presentació, sí! Petons
ResponEliminaUna manera molt elegant de presentar l'amanida.
ResponEliminaPetons.
Moltes gracies
EliminaPetons
muy bien presentada,novedosa y buena
ResponEliminauna abraçada
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Hola Sion guapa tu
ResponEliminaEts la reina dels pintxos, que bons tots, anoto la proposta
mil petonets Susanna
Una presentació diferent per una amanida !!
EliminaPetons
Només es pot dir una cosa davant aquesta fantàstica idea i recepta: oooohhhh!!!
ResponEliminaTan bon com ben presentat!
ResponEliminaRiquisima y con una presentacion genial....eres unica para esto.
ResponEliminaBesets.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaEsta molt bona i a taula fa goig. Moltes gracies
EliminaPetons
M'encanten els carbassons farcits! en versió calenta o en versió freda!!
ResponEliminapetonets
Els cogombres farcits son un altre manera de presentar-los com amanida
EliminaPetons