GELAT DE PRÉSSEC
INGREDIENTS
500 g de polpa de préssec
100 g sucre150 ml crema de llet de 35.1 % MG.
1 llimona
1 culleradeta de vinagre de Modena
½ culleradeta de les de cafè d’estabilitzant per gelats
Pelar i tallar els préssecs a trossets petits.
Els posem al got de la batedora juntament amb
el sucre, la crema de llet, el suc de llimona, el vinagre i l’estabilitzant,
batrem fins que tinguem una crema ben fina. Reservem a la nevera unes 5 hores.
Passat el temps preparem la geladora, traiem la cubeta que ja tindrem al congelador des del dia abans, muntem la part interior, aboquem el preparat i la posem amb marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest.
Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.
Veus que bé! això del vinagre de mòdena m'hi ha encantat! petons
ResponEliminaMi agrada molt el toc que li dona, quan no en poses notes la diferencia.
EliminaPetons
Jo menjaria gelat tot l'any!!!! Que bo aquest!!!
ResponEliminaGràcies per compartir-ho.
Desprès d’un bon àpat hi va molt bé un gelat !!
EliminaPetons
A casa els meus pares tenen un presseguer que fa moltíssims préssecs, fer-ne gelat seria ideal!
ResponEliminaEl puntet del vinagre és molt sorprenent.
En una bona manera de tenir gelat de préssec sempre preparat.
EliminaSorprenent, hi queda molt bé i no ho diries pas que en porta.
Petons
Este año es el primero que he preparado helado y se me han quedado un montón de recetas por hacer, me llevo la tuya. Besos.
ResponEliminaSi el prepares ja amb diràs el resultat.
EliminaPetons
Hola Sion guapa tu
ResponEliminaNena que bo, copio la recepta val ?
mil petonets Susanna
Cap problema!!
EliminaDesitjo que t’agradi
Petons
Ostres. M'encanta el toc del vinagre de mòdena...Que bo que deu ser!!!!
ResponEliminaPetonets.
Com he dit a la Gemma, es sorprenent, hi queda molt bé i no diries pas que en porta.
EliminaPetons
Que original lo del vinagre,seguro que le da un saborcito especial.
ResponEliminaBesets.
Es poca quantitat, però hi queda molt bé
EliminaPetons
La convinació del préssec i del vinagre és ben especial!! quan no sapigues amb què fer un gelat et recomano que ho provis de fer-lo amb melmelada. Et sorprendràs amb els resultats, ja que de melmelades n'hi ha de verdures, que amb gelat queden molt bé
ResponEliminaLa combinació de la fruita amb una mica de vinagre hi queda molt bé, tant amb les cireres, les maduixes com ara el préssec.
EliminaDesprès del vostre comentari he vingut a veure-us, m’ha captivat el vostre gelat de pebrot vermell i albergínia, que aviat provaré de preparar-lo.
Benvingudes al bloc, també aniré passant pel vostre.
Una abraçada
m'encanta aquest gelat que ens presentes!! m'encanten els prèssecs! ultims gelats de la temporada eh.jeje petons
ResponEliminaTot i que s’acaba la temporada, encara que faci fred desprès d’un bon menjar un geladet hi va molt bé jejeje
EliminaPetons
No he possat mai vinagre, es pel sabor, per la consistencia? Ho que es segur es que estarà bo amb gust de préssec.
ResponEliminaPetons.
Es pel sabor, com que es molt poquet, potència el sabor del ingredient principal-
EliminaPetons
Ei, aquest deu ser un gelat ben gustoset!
ResponEliminaSi que es molt gustoset !!
EliminaPetons
Amb bons préssec de Lleida aquest gelat ha de ser espectacular!!
ResponEliminapetonets
Amb aquests tot i no ser-ho va quedar força bo, amb els de Lleida tota una delicatessen de gelat !!
EliminaPetons
curioso este toque de vinagre de modena,rico seguro¡¡
ResponEliminauna abraçada parella
Li dona un toc molt especial i bo
EliminaUna abraçada
Oh!!!!!!!!que bó.....
ResponEliminaSi que esta molt bó !!!
EliminaPetons
qué pena que se acabe ya el verano!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Al hivern alguna vegada també va bé un gelat desprès de dinar !!
EliminaPetons
Hem arribat al teu blog de casualitat!!
ResponEliminai dir-te que ens ha agradat molt!! Estarem atentes a les novetats!!
Et seguim!!
Petons!!
QUin gelat més bo!!! aquest any no n'he fet cap gelat i he tingut el pot de la geladora tot l'estiu al congelador... a veure si faig aquesta recepta tan engrescadora!
ResponEliminaPetonets