PASTIS DE PINYA
INGREDIENTS
1 pinya natural
200 g. farina200 g. sucre
3 ous
1 paquet llevat Royal
100 g. mantega
Melmelada de préssec
Pelem la pinya. Tres quartes parts, les tallem a quadradets petits, la resta la tallem a mitges llunes, primetes. Reservem.
A un bol batrem els ous, quan els tinguem
escumosos, afegim el sucre, continuem batent fins que el tinguem ben diluït,
llavors hi barregem la farina, i el llevat, continuem remenant per incorporar
molt bé tot el conjunt.
Mentrestant desfem la mantega al foc, que l`afegirem
al preparat anterior, hi posem la pinya que hem tallat petita, remenem fins que
ens quedi tot ben incorporat. Aboquem el preparat al motlle,
recobrim amb la pinya tallada a mitges llunes, espolsem una mica de sucre per
sobre.
Posem a coure al forn, que el tindrem prescalfat a
200º C. uns 20 minuts o fins que al
punxar-lo la punta del ganivet ens surti net.
Quan estigui cuita, pintem-la amb una mica de
melmelada de préssec aclarida amb unes gotes d’aigua.
Recomano fer-la el dia abans de menjar-la
Us ha quedat molt bo, Sión! I fàcil de fer! Petons
ResponEliminasempre entra bé aquest pastís!! en el moment que sigui!! petons
ResponEliminaTens tota la raó
EliminaPetons
Que rico con piña,los bizcochos con frutas me encantan.
ResponEliminaBesets.
Queden molt bons amb totes les fruites
EliminaPetons
bueno,sabroso y facil, mejor imposible
ResponEliminafins dema
Un pastis que desapareix en un moment.
EliminaUna abraçada
Que bo aquest pastís de pinya!! M'encanta la pinya i cuita encara més, així que l'haurem de provar! A més a més és una recepta ben fàcileta!
ResponEliminaEs una recepta fàcileta i amb un resultat sorprenent
EliminaPetons
Mai hi penso a posar pinya a les coques, ha de ser bo!
ResponEliminapetonets
Amb la pinya queda molt bo
EliminaPetons
m'encanta la pinya!!!! seria un bon esmorzar per demà, jijiji. petonets
ResponEliminaDoncs en tens un trosset guardat jejeje
EliminaPetons
La fruita qye més va a parar als pastissos es la poma, toca variar i possar-hi pinya. Ha de estar molt bona.
ResponEliminaPetons.
Amb pinya també queden molt bé, així canviem una mica de sabors
EliminaPetons
Ja saps que m'agrada Sion, si, m'agrada molt!!!
ResponEliminaJo la faig posant la pinya sota amb una miqueta de sucre al motlle i aleshores se'm caramel·litza quan es cou i no cal pintar-la amb melmelada... però feta així ha d'estar ben bona.
PTNTS
Dolça
La propera vegada provaré de fer-la com tu dius, ja et diré el resultat.
EliminaPetons
mmm, ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar!
ResponEliminaDoncs un trosset per esmorzar per tu!!
EliminaPetons
Sembla que amb la pinya i la melmelada de préssec hagi de quedar molt fresqueta!
ResponEliminaptns!!
Queda molt bé, a casa ens agrada molt
EliminaPetons
ara per l'hora del berenar.. un bon tall per mi!!
ResponEliminaDoncs un bon tall per tu!!!!
EliminaUna abraçada
Que bo ha de ser!!! saps que no n'he fet mai de pastís de pinya?
ResponEliminaBon diumenge!