POLLASTRE FARCIT
INGREDIENTS
1 pollastre de
2 quilos
150 g de
formatge al nostre gust4 talls de pernil dolç (no gaire prim)
2 gots de cervesa
1 got d’aigua
Oli
Sal
Pebre negre
3 rodanxes de llimona
Fil per lligar-lo
Quan comprem el
pollastre demanem que ens el desossin.
Estenem-lo per
la part de la pell sobre la taula de treball, salpebrem per dintre, i cobrim solsament
la part central, amb pernil dolç, el formatge i més pernil dolç, emboliquem
fent un rotllo i el lliguem molt ben lligat, perquè no ens surti el farcit. Fem
una lligada a lo llarg posant-hi la llimona, salpebrem.
El posem a una
safata pel forn, amb un bon raig d’oli, l’aigua i la cervesa. Si tenim el forn
de ventilador, el fem funcionar a la vegada amb el gratinador, ( és ideal
perquè amb menys temps en tindrem prou) enrossim per tots cantons, donant-li
voltes molt sovint, quan el tinguem ben daurat, posem el forn a 200ºC durant
uns trenta-cinc minuts, (però sense el gratinador) girant-lo de tant en tant,
si se'ns acabés la salsa, podem posar-hi una mica més d’oli, aigua i cervesa.
Quan el tinguem
llest, el traiem i fem reduir la salsa, si la volem amb més gust de formatge,
podem desfer-ne un tall, trencat a trossets .
Tallem el
pollastre a rodanxes, salsegem al servir-lo.
Que bo! Amb el pollastre farcit m'hi encanta el pernil dolç i el formatge! I la cervesa... que no falti, oi? hehe. Petons
ResponEliminaquina bona pinta
ResponEliminaMolt bo! m'hi agrada el toc de la cervesa!
ResponEliminapetonets
Quin plat més suculent... i jo que em quedo curta farcint un pit de pollastre... aquest té una pinta tremenda!!!
ResponEliminaM'encanta el pollastre farcit!! La meva mare sempre el fa en porcions individuals i m'encanta, a més a més és molt senzill de cuinar i queda deliciós!!
ResponEliminaaquest pollastre és digne de la taula de Nadal!!!! té molt bona pinta. petonets
ResponEliminaM'agrada la salseta que queda feeta amb la cervesa.
ResponEliminaPetons.
Una bona recepta, i no es veu massa difícil fer-la, una salutació
ResponEliminaM'encanta aquest farcit per el pollastre! I que fácil de fer si ja te'l donen desossat, no hi había pensat mai de demanar-ho a la carnisseria que m'ho fagin! ummm!! ha d'estar molt i molt bo!!
ResponEliminaPetonets!!
Riquisimo,este plato es de fiesta mayor!
ResponEliminaBesets.
M'agrada molt el pollastre farcit, però sempre l'he trobat massa complicat de fer i no m'hi acabo d'atrevir!
ResponEliminaEl teu t'ha quedat genial!
ptns!!