PETITS MOS
INGREDIENTS
100 g formatge parmesà
100 g farina50 g mantega
Aigua
Sal
Barrejar el formatge, la farina, la mantega,
l’aigua freda i un polsim de sal. Amassar molt bé, tapar-ho amb paper film i
deixar reposar vint minuts a la nevera.
Passat el temps tallem petites porcions de la
massa i fem-ne uns bastonets. Els posem a una safata pel forn amb paper
sulfuritzat i els espolsem amb formatge ratllat.
El forn ja el tindrem calent a 180º C, els
courem durant uns vuit minuts, o fins que els tinguem al nostre gust.
OUS AMB DE PATE DE
SARDINETES
INGREDIENTS
3 ous
½ llauna de sardinetes amb oli ¼ de ceba petitona
½ cullerada sopera de tomàquet fregit
1 cullerada sopera de formatge d’untar
Bullim els ous. Quan els tinguem llestos, els
partim per la meitat, els hi traiem els rovells i reservem.
Les sardinetes les escorrem del seu oli, que
reservem, els hi traiem l’espina i les posem al got de la batedora, afegim la
ceba tallada petita, la salsa de tomaquet, el formatge d’untar i una
culleradeta de l`oli de les sardines, un cop tot ben triturat i barrejat, o
posem a una màniga pastissera i deixem a la nevera un parell d’hores.
Per servir, omplim les meitats d’ou amb la
barreja i posem una tira de pebrot vermell per adornar.
CRESTES DE PEDRES D’ÀNEC I PATATA
Pedrers d’ànec confitats
PatatesSal
Oli d’oliva
Pebre negre
Pasta per crestes (La Cocinera)
Aquesta recepta la faig quan he confitat
pedrers, aqui
Bullim les patates, quan les tinguem llestes
en preparem un puré una mica consistent, salpebrem. Reservem
Tallem molt petits els pedrers, anem incorporant-hi el puré, procurant posar
més quantitat de pedres que no pas de puré.
Farcim les crestes, les segellem bé, i les
fregim amb oli, fins que les tinguem daurades. Posem sobre paper de cuina per
recollir l’oli sobrant.
Uns aperitius molt resultons!
ResponEliminaM'agraden els tres... però si calgués triar un, seria el de els crestes amb els pedrers.
ResponEliminaSalut!
Per mi també, queden molt bones
EliminaUna abraçada
em quedo amb els 3, però el que m'ha cridat més l'atenció són els pedrers d'ànec!! que és aixooo??!!! petons
ResponEliminaDoncs tots tres per a tu jejeje
Elimina(El pedrer es l’estomac de l’ànec)
Petons
Mmmmmmmmmm!! m'ha encantat el paté de sardinetes, però les crestes de pedrers són sorprenents!!!
ResponEliminapetonets
A taula també sorprenen les crestes de pedrers, quedem molt bones
EliminaPetons
Que deliciosas alternativas....ademas elegantes!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaMuchas gracias
EliminaBesos
Fent honor al nom del blog, oi? No sé quina triar...
ResponEliminaDoncs tots tres !!!!
EliminaPetons
Realment la col.lecció de petits mossos (¿?¿?) que tens al blog ja és digna d'admiració! Els has comptat?
ResponEliminaEls he contat desprès del teu comentari i en son 69 : )
EliminaUna abraçada
Me quedo con todos....aunque tengo debilidad por las empanadillas.
ResponEliminaBesets.
Doncs per a tu les crestes jejeje
EliminaPetons
Molt bons aperitius!! m'encanten!! i els bastonets de formatge em re encanten!!
ResponEliminapetonets!!
Moltes gracies, doncs per a tu els bastonets jejeje
EliminaPetons
Quines idees més gustoses i lluïdores! gràcies per compartir-les!
ResponEliminaCelebro que t’agradin
EliminaPetons
Quin post més complert!!
ResponEliminaEns apuntem la crema de sardines, q ens ha fet molt bona pinta!!
i els bastonets de formatge, tant fàcils de fer xo tant bons!!
ptns!!
Si ho proveu ja amb direu el resultat.
EliminaPetons
uns bons petis mos els tres
ResponEliminauna abraçada
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
Sou els reis de les tapes i dels aperitius. Haurieu dóbrir botiga, je je je...
ResponEliminaEls meus preferits els bastonets i els ous amb pate. Sensacionals!
Es el que te que t’agradi molt menjar de tapes i no et faci mandra fer-les.
EliminaPetons
Quins aperitius!!! S'hauran d'apuntar a la llista de pendents per quan tinguem convidats!! Sou uns artistes!!
ResponEliminaSi els fas al portar-los a taula sents oooooh jejejeje
EliminaMoltes gracies
Petons
Un 10 per a tots tres. Que bons!
ResponEliminaMOltes gracies
EliminaPetons
No tenen desperdici aquests petits mos.
ResponEliminaTots tres m'agraden.
Una abraçada