CARXOFES FARCIDES DE BRANDADA
INGREDIENTS
6 carxofes grosses
Fulles de julivertSal
PER LA BRANDADA
200 g, bacallà dessalat
Oli d’oliva2 grans d’all
Netegem les carxofes perquè ens quedin els
cors amb una tercera part de les fulles, com si fos una cassoleta.
Les posem a bullir amb aigua, sal i unes fulles
de julivert, perquè ens aguanti el color, durant uns deu minuts. Quan les
tinguem les deixem escórrer a un colador.
Fora del foc, hi afegim el bacallà sense pell,
te de quedar gairebé cobert d’oli i el deixarem confitant uns minuts.
Passat el temps el traiem de l’oli, el triturem
amb el batedora afegint-hi poc a poc part del mateix oli de confitar-lo, fins
que tinguem una crema ben amalgamada.
Amb aquesta brandada, farcim els cors de les
carxofes i els gratinem una mica.
Que bé que ja arribin les carxofes... com m'agraden!!!
ResponEliminaSon molt bones i donen per molts plats!!!
EliminaPetons
Són dos ingredients que combinen super bé. A mi que el bacallà no m'entusiasme, la brandada sí que m'agrada, així que ho trobo sensacional.
ResponEliminaIdeal per un entrant algun àpat de Nadal ;)
La combinació queda molt bé i fa molt de goig a taula
EliminaPetons
que bones
ResponEliminaTens tota la raó
EliminaPetons
son ingredientes buenos por separado pero que juntos es ya la bomba
ResponEliminauna abraçada
El conjunt queda molt bé
EliminaUna abraçada
Jo no faig un mos, amb aquestes carxofes "xaxi-piruli" n´he de fer minim un parell... jejeje!!!
ResponEliminaPetons!
I si poden ser tres molt millor!!!!
EliminaUna abraçada
Sabieu que sóc una fan de la brandada? Mai m'hauria imaginat aquesta combinació amb carxofa... A casa vola!
ResponEliminaDoncs si t’agraden els dos ingredients, el resultat es fantàstic
EliminaPetons
les carxofes farcides m'encanten i amb la brandada han de ser espectaculars! petons
ResponEliminaHas encertat la paraula “espectaculars”
EliminaPetons
Que bo, Sion!!! Jo en vull per dinaaaaaaaaaaaaar!
ResponEliminaUna forta abraçada!
Vine doncs que en tinc de guardades per tu hehehe
EliminaPetons
HE trobat al mercat unes carxofes que es poden menjar crues (una delícia!!!) i amb brandada quedaríen perfectes!!!
ResponEliminaPtns Sion!
Si t’agraden els dos ingredients, son una delícia
EliminaPetons
Para mi, son la combinacion perfecta....Tanto el bacalao,como las alcachofas son mi verdura y pescado favoritos.
ResponEliminaBesets.
Llavors un plat perfecta per tu !!!
EliminaPetons
un plat ben original, i amb bona combinació d'ingredients... Ja tens nova seguidora, sóc la Cinta del Trossets de cuina. Petons!
ResponEliminaEs original i si t’agraden els dos ingredients molt bo
EliminaTambé t’aniré seguint
Petons
Que ricas!!!! me habían hablado de las alcachofas con brandada y dicen que quedan deliciosas. Será cuestión de probarlas!!!!
ResponEliminapetonets, Sión.
Pruébalas y veras como te gustan
EliminaBesos
Combinada amb les carxofes,la brandada ha de quedar d'un gust deliciós
ResponEliminaLa combinació queda molt bona
EliminaPetons
Aquest farcit de les carxofes no l'he provat, però amb ho que ens agrada la brandada deuen estar bonissimes. Petons
ResponEliminaÀngels, val la pena que les provis queden molt bones
EliminaPetons
M'encanta el bacallà de qualsevol manera, i aquesta combinació amb les carxofes em sembla extraordinària, una abraçada !!
ResponElimina