PATÉ DE BOLETS
INGREDIENTS
20 g ceps deshidratats
150 g xampinyons 150 g formatge brie
1 all petit
Orenga en pols
Unes gotes de suc de llimona
Sal
Pebre negre
Posem a rehidratar els ceps amb aigua una mica
tèbia. (L’aigua que ens queda no la llencem, la podem reservar com a brou per
un rostit, o per un arròs)
A una paella amb unes gotes d’oli, sufragui’m l’all
tallat petit. Quan comença a enrossir posem els bolets que ja els tindrem
tallats petits, salpebrem, afegim l’orenga i els deixem fins que s’hagin begut
la seva aigua. Reservem fins que es refredin.
Traiem la pell al formatge, el tallem a
trossets i el posem al got de la batedora amb unes gotes de suc de llimona,
afegim el conjunt de bolets que ja tindrem freds, triturem fins que tinguem un
puré ben fi, si fes falta rectifiquem de sal i pebre.
Reservem a la nevera fins el moment de porta a
taula. Podem acompanyar d’unes torradetes i algun bolet saltejat.
La recepta la vaig veure al bloc APRIL`S KITCH,
però l’he adaptada al meu gust.
Ideal per aquestes festes!!!
ResponEliminaMoltes gràcies!!!
Amb unes torradetes ha de ser per no parar.
ResponEliminaPetons.
Me l'apunto per fer unes torradetes aquests Nadals!!
ResponEliminaAmb lo que m'agraden els bolets, aquest pate ha de ser un vici!!
ptns!!
fabulós! el brie li ha de donar un toc genial! petons
ResponEliminaQuina pinta!!! Què fàcil. Ho faré, sense dubtar-ho i està cridat a ser un pate amb futur entre les meves filles.
ResponEliminaJo el faig motl semblant (però sense l'all, clar, je je je...)
ResponEliminaIdeal per oferir d'aperitiu ara que s'acosten festes.
Miquel i Sión; Una bona oferta per aquets dies, per tal de oferir alguna cosa diferent i bona a la vegada¡¡
ResponEliminaUna forta abraçada Sión i Miquel¡¡ :-D
Sion, aquesta recepta me l'apunte de totes totes!!! Quina idea més bona la d'aquest patè!! GRÀCIES!!!!!
ResponEliminammm!!! ha de ser boníssim, i sembla molt fàcil de fer! Apuntat per Nadal! Petons
ResponEliminaI que senzill de fer, tal com ho expliques..!.
ResponEliminaM'agrada de veritat..
Salut!
M'encanta la idea. Els ceps són els meus preferits. Segur que aquestes festes el faré, ha d'estar deliciós.
ResponEliminaPetons