TARTALETES AMB PASTANAGA
La recepta
original es de JORDI ROCA a la revista Cuina.
Em va cridar molt l’atenció, però quan vaig decidir
fer-la no tenia massa temps, doncs la vaig tunejar, aprofitant part d’una massa
de full que tenia a la nevera. El resultat va ser boníssim i molt sorprenent.
INGREDIENTS
4 pastanagues
10 g de mantega10 g de sucre
½ massa de full
1 ou
Pelem les pastanagues i amb un pelador en fem
unes lamines fines. Les escaldem amb aigua calenta durant l0 segons. Quan les
traiem del aigua les pintem amb mantega fosa, escampem sucre per sobre i les
enrotllem. Reservem
Estirem la massa de full i la posem a un
motlle, si pot ser tipus cassoleta millor, pintem la massa amb mantega, a sobre
hi posem un altre motlle igual perquè ens quedi una massa prima i amb la forma
de cassoleta, enfornem durant 10 minuts a 160º C., passat el temps la traiem
del forn i la pintem amb ou batut, en aquest punt la farem coure tres minuts
més a 160º C.
Col·loquem els rotllets de pastanaga a la
cassoleta, verticalment i posem-la al forn uns altres tres minuts, també a 160º
C.
Aquesta es com va quedar sense posar-hi l’altre motlle a sobre,
queda igual de bona de les dues maneres.
Quina cucada!! Bona idea, Sión.
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
De ben segur que ha de ser sorprenent, perquè no m'imagino pas el gust que deu tenir!
ResponEliminaL'haurem de provar!
ptns!!
Del gust no es pots fer-te’n a l’idea fins que el tens a la boca, això es el que em va passar
EliminaPetons
Que bo!!!
ResponEliminaEs molt bo !!!
EliminaPetons
que chulada
ResponEliminaA parte de chulo es bueno !!
EliminaBesos
Sión, m'agraden aquestes tartaletes de pastanaga!!! I molt fàcils de fer!!!
ResponEliminaPtns
Si les proves de ben segur que t’agradaran
EliminaPetons
que originals!! i bons! petons
ResponEliminaOriginals i bones !!
EliminaPetons
La trobo original i molt soprenent!
ResponEliminaNo recordo aquesta recepta del Jordi Roca... la buscaré ;)
Es original i quan la tens feta sorprenent, tot i que no es amb tots els ingredients de la recepta d’en Jordi Roca
EliminaPetons
Quina originalitat, queden molt bufons. M'agrada la pasta de full amb qualsevol cosa i no se m'havía acudit ferla amb pastanaga.
ResponEliminaPetons.
Queda molt bé el resultat
EliminaPetons
Quina recepta més original i abellidora. Me l'apunte!!!
ResponEliminaSi la proves ja amb diràs, queda molt bona
EliminaUna abraçada
Que bo i original, amb una presentació molt maca.
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
vaig veure la recepta ala revista... i encara jo la tins a pendents ... t'ha quedat esplendida!!
ResponEliminaUna recepta que et sorprèn el resultat. Moltes gracies
ResponEliminaUna abraçada
Original, molt original, s'haurà de tastar Sion!
ResponEliminaPtnts
Glòria