FOIE AMB CEPS
INGREDIENTS
4 talls de foie fresc
2 ceps4 talls de pernil
Arròs inflat
Sal Maldon
Oli
Per preparar l’arròs inflat procedim com aquí,
(amb una hora de forn ja el tindrem llest).
Quan el tinguem, el fregim, salpebrem i
reservem.
El pernil el posem a una safata pel forn sobre
paper sulfuritzat, el tapem amb un altre full i posem a sobre un altre safata,
portem al forn que ja tindrem escalfat a 100º C, fins que ens quedi ben
cruixent. Quan el tinguem el posem al got de la batedora i triturem ben fi.
Reservem
Netegem els ceps, els tallem a làmines
regulars. Salpebrem i saltegem amb unes gotes d’oli, reservem
Posem unes gotes d’oli a una paella, salpebrem
els talls de foie, i enrossim pels dos costats, quan els tinguem llestos, els posem
sobre paper absorbent.
Per emplatar, posem el foie, a sobre les
lamines de ceps hi també una mica del arròs inflat, al costat la pols de
pernil.
un aperitiu de luxe!! feliç 2013!!muass
ResponEliminaCaram Sión...quina pinta que te aquest plat!!!! De luxe!!!
ResponEliminaPetonets.
Delicada preparacio i presentacio.
ResponEliminaM'agrada molt!
Bon any
Quina passada de recepta més bona! que tingues molt bon any 2013! Marta
ResponEliminaQuina presentació mes esquisida, Sion. M'encanta.
ResponEliminaPtnts
Dolça