CANELONS DE CONFIT D’ÀNEC I CEPS


 
 
INGREDIENTS

2 cuixes de confit d’ànec
40 g ceps deshidratats
Pasta de canelons fresca
2 nous de mantega
Llet
Farina
Formatge ratllat

Posem a rehidrata els ceps amb aigua una mica tèbia, quan els tinguem en separem una quarta part per a la beixamel i la resta els tallem ben petits per barrejar amb el confit.

Retirem la pell i l’ós de les cuixes confitades (recepta aquí), triturem la carn fins que ens quedi al nostre gust (a mi no m’agrada massa fina). Quan la tinguem llesta l’aboquem a una paella, afegim una nou de mantega, un got de llet, una cullerada sopera de farina i les tres quartes parts dels ceps que tenim tallats petits, salpebrem, barregem fins que ens quedi tot molt ben amalgamat. Reservem

Bullim la pasta dels canalons, i els farcim del preparat que tenim reservat, posant-los a la safata per anar al forn, sobre unes lamines molt fines de mantega. Reservem

Posem una mica de llet al got de la batedora i els ceps que tenim reservats, triturem fins que ens quedin molt fins. Reservem

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la que tenim amb els ceps i si en falta afegim de la natural.

Recobrim els canelons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.

 

Comentaris

  1. d'això se'n diu pecat!! amb majúscules!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Dos d’aquests i vas al infern, però et trobes a la gloria, hehehehe
      Petons

      Suprimeix
  2. unos canelones asi son brutales¡¡ me encantan
    una abraçada

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. A casa desapareixen, en un vist i no vist
      Una abraçada

      Suprimeix
  3. Tengo ganas de hacerlos, me parece una receta genial. Besos.

    ResponSuprimeix
  4. Unos canelones de lujo, una receta deliciosa que me gusta mucho.
    Petons.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Es una receta con la que tienes asegurado el éxito
      Besos

      Suprimeix
  5. Aquests Canelons han d'estar boníssims, la combinació de l'ànec i els ceps, em sembla fantàstica.Una abraçada !!

    ResponSuprimeix
  6. Que canelones más buenos! Me encantan, tienen que estar de lujo!

    ResponSuprimeix
  7. confit d'ànec i ceps!!! més de luxe no poden ser! i de sabor ha de ser fantàstic!! petons

    ResponSuprimeix
  8. Uns canelons de luxe per a un dinar ben especial.
    Entre l'anec i els ceps, ha de quedar un farcit molt gustós.

    ResponSuprimeix
  9. Que bons!!! M'encanta l'ànec així que segur que aquests m'encantarien!!

    ResponSuprimeix
  10. Han d´estar molt bons...i ara amb aquest fred!!!!!.....

    ResponSuprimeix
  11. Són una passada de bons, en dono fe. No els fem exactament igual però queden boníssims.
    Ptnts
    Dolça

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Totes les receptes tenen variacions i queden igual de bones
      Petons

      Suprimeix
  12. No he fet mai aquests canelons, però quan els he tastat fora de casa, m'han entusiasmat sempre.

    Encara recordo uns de memorables que vaig menjar a Can Roca de Sant Andreu, lloc entranyable i que el propietari (i ànima del lloc), va morir ara fa pocs mesos.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Doncs animat a fer-los de ben segur que t’encantaran
      Una abraçada

      Suprimeix
  13. Els hem menjat al restaurant i són molt bons. Quin nivell, ehhh...???
    *Pilar*

    ResponSuprimeix
  14. Buenisimos...con este relleno ya me diras.
    Besets.

    ResponSuprimeix
  15. Sión quan pugui tornar a menjar ceps...els tastaré aquests canelons!!! Ptnts

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Publicacions populars