CANELONS DE CONFIT D’ÀNEC I CEPS
INGREDIENTS
2 cuixes de confit d’ànec
40 g ceps deshidratatsPasta de canelons fresca
2 nous de mantega
Llet
Farina
Formatge ratllat
Posem a rehidrata els ceps amb aigua una mica
tèbia, quan els tinguem en separem una quarta part per a la beixamel i la resta
els tallem ben petits per barrejar amb el confit.
Retirem la pell i l’ós de les cuixes
confitades (recepta aquí), triturem la carn fins que ens quedi al nostre gust
(a mi no m’agrada massa fina). Quan la tinguem llesta l’aboquem a una paella,
afegim una nou de mantega, un got de llet, una cullerada sopera de farina i les
tres quartes parts dels ceps que tenim tallats petits, salpebrem, barregem fins
que ens quedi tot molt ben amalgamat. Reservem
Bullim la pasta dels canalons, i els farcim
del preparat que tenim reservat, posant-los a la safata per anar al forn, sobre
unes lamines molt fines de mantega. Reservem
Posem una mica de llet al got de la batedora i
els ceps que tenim reservats, triturem fins que ens quedin molt fins. Reservem
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la que tenim amb els ceps i si en
falta afegim de la natural.
Recobrim els canelons, espolsem amb formatge
ratllat i gratinem.
Carai, quins canelons! De luxe!
ResponEliminaSi, estan boníssims
EliminaPetons
d'això se'n diu pecat!! amb majúscules!!
ResponEliminaDos d’aquests i vas al infern, però et trobes a la gloria, hehehehe
EliminaPetons
unos canelones asi son brutales¡¡ me encantan
ResponEliminauna abraçada
A casa desapareixen, en un vist i no vist
EliminaUna abraçada
Tengo ganas de hacerlos, me parece una receta genial. Besos.
ResponEliminaSi los haces, seguro que os gustaran
EliminaBesos
Unos canelones de lujo, una receta deliciosa que me gusta mucho.
ResponEliminaPetons.
Es una receta con la que tienes asegurado el éxito
EliminaBesos
Quin plat més exquisit!
ResponEliminaRecepta obligatòria per San Esteve, a casa
EliminaPetons
Aquests Canelons han d'estar boníssims, la combinació de l'ànec i els ceps, em sembla fantàstica.Una abraçada !!
ResponEliminaEs una combinació deliciosa.
EliminaUna abraçada
Que canelones más buenos! Me encantan, tienen que estar de lujo!
ResponEliminaEstan para chuparse los dedos
EliminaBesos
confit d'ànec i ceps!!! més de luxe no poden ser! i de sabor ha de ser fantàstic!! petons
ResponEliminaEstan molt bons, es una combinació fantàstica
EliminaPetons
Tre-men-dos :)
ResponEliminaSi senyor TRE-MEN-DOS!!!!!!
EliminaUna abraçada
Uns canelons de luxe per a un dinar ben especial.
ResponEliminaEntre l'anec i els ceps, ha de quedar un farcit molt gustós.
La combinació és molt bona, i fan molta festa
EliminaPetons
Que bons!!! M'encanta l'ànec així que segur que aquests m'encantarien!!
ResponEliminaSi t’agrada l’ànec t’agradaran segur
EliminaPetons
Han d´estar molt bons...i ara amb aquest fred!!!!!.....
ResponEliminaBons no boníssims, hehehehehe
EliminaUna abraçada
Són una passada de bons, en dono fe. No els fem exactament igual però queden boníssims.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Totes les receptes tenen variacions i queden igual de bones
EliminaPetons
No he fet mai aquests canelons, però quan els he tastat fora de casa, m'han entusiasmat sempre.
ResponEliminaEncara recordo uns de memorables que vaig menjar a Can Roca de Sant Andreu, lloc entranyable i que el propietari (i ànima del lloc), va morir ara fa pocs mesos.
Doncs animat a fer-los de ben segur que t’encantaran
EliminaUna abraçada
Els hem menjat al restaurant i són molt bons. Quin nivell, ehhh...???
ResponElimina*Pilar*
Doncs fes-los a casa i ja em diràs
EliminaPetons
Buenisimos...con este relleno ya me diras.
ResponEliminaBesets.
Es un farcit deliciós
EliminaPetons
Sión quan pugui tornar a menjar ceps...els tastaré aquests canelons!!! Ptnts
ResponEliminaDoncs quan puguis ja em diràs
EliminaPetons