CANELONS DE CONFIT D’ÀNEC I CEPS
INGREDIENTS
2 cuixes de confit d’ànec
40 g ceps deshidratatsPasta de canelons fresca
2 nous de mantega
Llet
Farina
Formatge ratllat
Posem a rehidrata els ceps amb aigua una mica
tèbia, quan els tinguem en separem una quarta part per a la beixamel i la resta
els tallem ben petits per barrejar amb el confit.
Retirem la pell i l’ós de les cuixes
confitades (recepta aquí), triturem la carn fins que ens quedi al nostre gust
(a mi no m’agrada massa fina). Quan la tinguem llesta l’aboquem a una paella,
afegim una nou de mantega, un got de llet, una cullerada sopera de farina i les
tres quartes parts dels ceps que tenim tallats petits, salpebrem, barregem fins
que ens quedi tot molt ben amalgamat. Reservem
Bullim la pasta dels canalons, i els farcim
del preparat que tenim reservat, posant-los a la safata per anar al forn, sobre
unes lamines molt fines de mantega. Reservem
Posem una mica de llet al got de la batedora i
els ceps que tenim reservats, triturem fins que ens quedin molt fins. Reservem
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la que tenim amb els ceps i si en
falta afegim de la natural.
Recobrim els canelons, espolsem amb formatge
ratllat i gratinem.
Carai, quins canelons! De luxe!
ResponSuprimeixSi, estan boníssims
SuprimeixPetons
d'això se'n diu pecat!! amb majúscules!!
ResponSuprimeixDos d’aquests i vas al infern, però et trobes a la gloria, hehehehe
SuprimeixPetons
unos canelones asi son brutales¡¡ me encantan
ResponSuprimeixuna abraçada
A casa desapareixen, en un vist i no vist
SuprimeixUna abraçada
Tengo ganas de hacerlos, me parece una receta genial. Besos.
ResponSuprimeixSi los haces, seguro que os gustaran
SuprimeixBesos
Unos canelones de lujo, una receta deliciosa que me gusta mucho.
ResponSuprimeixPetons.
Es una receta con la que tienes asegurado el éxito
SuprimeixBesos
Quin plat més exquisit!
ResponSuprimeixRecepta obligatòria per San Esteve, a casa
SuprimeixPetons
Aquests Canelons han d'estar boníssims, la combinació de l'ànec i els ceps, em sembla fantàstica.Una abraçada !!
ResponSuprimeixEs una combinació deliciosa.
SuprimeixUna abraçada
Que canelones más buenos! Me encantan, tienen que estar de lujo!
ResponSuprimeixEstan para chuparse los dedos
SuprimeixBesos
confit d'ànec i ceps!!! més de luxe no poden ser! i de sabor ha de ser fantàstic!! petons
ResponSuprimeixEstan molt bons, es una combinació fantàstica
SuprimeixPetons
Tre-men-dos :)
ResponSuprimeixSi senyor TRE-MEN-DOS!!!!!!
SuprimeixUna abraçada
Uns canelons de luxe per a un dinar ben especial.
ResponSuprimeixEntre l'anec i els ceps, ha de quedar un farcit molt gustós.
La combinació és molt bona, i fan molta festa
SuprimeixPetons
Que bons!!! M'encanta l'ànec així que segur que aquests m'encantarien!!
ResponSuprimeixSi t’agrada l’ànec t’agradaran segur
SuprimeixPetons
Han d´estar molt bons...i ara amb aquest fred!!!!!.....
ResponSuprimeixBons no boníssims, hehehehehe
SuprimeixUna abraçada
Són una passada de bons, en dono fe. No els fem exactament igual però queden boníssims.
ResponSuprimeixPtnts
Dolça
Totes les receptes tenen variacions i queden igual de bones
SuprimeixPetons
No he fet mai aquests canelons, però quan els he tastat fora de casa, m'han entusiasmat sempre.
ResponSuprimeixEncara recordo uns de memorables que vaig menjar a Can Roca de Sant Andreu, lloc entranyable i que el propietari (i ànima del lloc), va morir ara fa pocs mesos.
Doncs animat a fer-los de ben segur que t’encantaran
SuprimeixUna abraçada
Els hem menjat al restaurant i són molt bons. Quin nivell, ehhh...???
ResponSuprimeix*Pilar*
Doncs fes-los a casa i ja em diràs
SuprimeixPetons
Buenisimos...con este relleno ya me diras.
ResponSuprimeixBesets.
Es un farcit deliciós
SuprimeixPetons
Sión quan pugui tornar a menjar ceps...els tastaré aquests canelons!!! Ptnts
ResponSuprimeixDoncs quan puguis ja em diràs
SuprimeixPetons